PROACE ELECTRIC

De thuistour in de PROACE ELECTRIC

De thuistour is een test in uw favoriete Toyota.. gewoon vanuit huis. In deze aflevering maakt u kennis met Toyota’s eerste volledig elektrische bedrijfswagen; de PROACE ELECTRIC. Laat u verrassen door z’n stoere looks, krachtige prestaties, indrukwekkende laadvolumes, maatwerkmogelijkheden en nog veel meer. Ga er maar eens goed voor zitten en maak kennis met een partner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst…

Toyota Oplaadservice

Om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, helpt Toyota Oplaadservice ondernemers bij het opladen met laadpunten op de zaak of bij medewerkers thuis. Inclusief een zakelijke verrekening van stroom. Met Toyota laadpassen en een speciale laadpas kan er geladen worden bij één van de ruim 70.000 publieke laadpunten in Nederland én daarbuiten.

* 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar aanvullende garantie via Louwman & Parqui

/

Lees meer

Toyota PROACE CITY VERSO: spectaculair ruim Toyota PROACE CITY VERSO: spectaculair ruim Wat vindt de autopers van ons nieuwe ruimtewonder op wielen? Toyota PROACE Electric: bus voor vandaag en morgen Toyota PROACE Electric: bus voor vandaag en morgen Tijd voor een nieuw hoofdstuk Paralympisch sporter Jetze Plat strijdt voor Tokyo Paralympisch sporter Jetze Plat strijdt voor Tokyo Jetze Plat wil een unieke prestatie neerzetten: twee gouden medailles in twee verschillende sporten, handbike en triatlon tijdens de Paralymische Spelen in Tokyo in 2020 Toyota PROACE versus Volkswagen Caddy Toyota PROACE versus Volkswagen Caddy De Toyota PROACE Compact strijdt in een spannende dubbeltest tegen de Volkswagen Caddy Maxi. Wie van de twee wint? En wat zijn de plussen van de PROACE?