PROACE ELECTRIC

De thuistour in de PROACE ELECTRIC

De thuistour is een test in uw favoriete Toyota.. gewoon vanuit huis. In deze aflevering maakt u kennis met Toyota’s eerste volledig elektrische bedrijfswagen; de PROACE ELECTRIC. Laat u verrassen door z’n stoere looks, krachtige prestaties, indrukwekkende laadvolumes, maatwerkmogelijkheden en nog veel meer. Ga er maar eens goed voor zitten en maak kennis met een partner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst…

Toyota Oplaadservice

Om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, helpt Toyota Oplaadservice ondernemers bij het opladen met laadpunten op de zaak of bij medewerkers thuis. Inclusief een zakelijke verrekening van stroom. Met Toyota laadpassen en een speciale laadpas kan er geladen worden bij één van de ruim 70.000 publieke laadpunten in Nederland én daarbuiten.

* 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar aanvullende garantie via Louwman & Parqui

/

Lees meer

10 miljoen voertuigen met Toyota Safety Sense 10 miljoen voertuigen met Toyota Safety Sense Het aantal voertuigen van Toyota Motor Corporation dat wereldwijd voorzien is van Toyota Safety Sense heeft de tien miljoen bereikt! 400 stuks Toyota Proace Electric voor DHL Parcel 400 stuks Toyota Proace Electric voor DHL Parcel Zonder emissies van deur tot deur In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota Focus op meerdere alternatieve aandrijflijnen Toyota PROACE CITY VERSO: spectaculair ruim Toyota PROACE CITY VERSO: spectaculair ruim Wat vindt de autopers van ons nieuwe ruimtewonder op wielen?