Toyota Mirai

Ontdek de ultieme waterstofauto

De eerste indruk van de nieuwe Mirai: een wonderschone klimaatactivist. Met water als enige emissie laat Toyota’s waterstofauto zien hoe mooi een duurzame toekomst kan zijn. De Mirai is niet alleen een lust voor het oog, ook z’n ruime en hoogwaardige interieur ademt klasse. En met een actieradius van 650 kilometer bereikt u moeiteloos elke bestemming. Bekijk de Thuistour en ontdek wat de Mirai nog meer in huis heeft.

De eerste indruk van de Mirai

De nieuwe Mirai is groter dan zijn voorganger en biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Verder staat hij op het nieuwe TNGA platform wat zorgt voor een lager zwaartepunt en nog betere rijeigenschappen. Met z’n 182 pk sterke motor accelereert hij van 0 naar 100 km/u in 9,2 seconden en haalt hij een topsnelheid van 175 km/u. Met de Mirai rijdt u in stijl een duurzame toekomst tegemoet.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Toyota brandstofcelmodule voor universeel gebruik Toyota brandstofcelmodule voor universeel gebruik Met vermogen van 60 kW of 80 kW in compacte unit In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota Focus op meerdere alternatieve aandrijflijnen Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Meeste zoekopdrachten dankzij uitgebreid en uniek aanbod Deze zakelijke voordelen biedt de Toyota Mirai Deze zakelijke voordelen biedt de Toyota Mirai Slechts 12 procent bijtelling en geen aanschafbelasting en wegenbelasting