Toyota Mirai

Ontdek de ultieme waterstofauto

De eerste indruk van de nieuwe Mirai: een wonderschone klimaatactivist. Met water als enige emissie laat Toyota’s waterstofauto zien hoe mooi een duurzame toekomst kan zijn. De Mirai is niet alleen een lust voor het oog, ook z’n ruime en hoogwaardige interieur ademt klasse. En met een actieradius van 650 kilometer bereikt u moeiteloos elke bestemming. Bekijk de Thuistour en ontdek wat de Mirai nog meer in huis heeft.

De eerste indruk van de Mirai

De nieuwe Mirai is groter dan zijn voorganger en biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Verder staat hij op het nieuwe TNGA platform wat zorgt voor een lager zwaartepunt en nog betere rijeigenschappen. Met z’n 182 pk sterke motor accelereert hij van 0 naar 100 km/u in 9,2 seconden en haalt hij een topsnelheid van 175 km/u. Met de Mirai rijdt u in stijl een duurzame toekomst tegemoet.

/

Lees meer

Eerste taxivloot op waterstof groot succes Eerste taxivloot op waterstof groot succes Toyota’s Mirai rijden 1,5 miljoen probleemloze kilometers Waarom Toyota een vrachtwagen op waterstof ontwikkelt Waarom Toyota een vrachtwagen op waterstof ontwikkelt Vrachtverkeer kan en moet milieuvriendelijker Toyota levert brandstofcelsysteem voor Energy Observer Toyota levert brandstofcelsysteem voor Energy Observer Varend waterstoflaboratorium maakt reis rond wereld en Toyota Fuel Cell System verzorgt de energievoorziening aan boord Personenvervoer kiest voor Toyota Mirai Personenvervoer kiest voor Toyota Mirai Of het nu gaat om kinderen, ouderen of mensen met een beperking, de chauffeurs van Noot Personenvervoer vervoeren iedereen met de grootste zorg.