Toyota Mirai

Ontdek de ultieme waterstofauto

De eerste indruk van de nieuwe Mirai: een wonderschone klimaatactivist. Met water als enige emissie laat Toyota’s waterstofauto zien hoe mooi een duurzame toekomst kan zijn. De Mirai is niet alleen een lust voor het oog, ook z’n ruime en hoogwaardige interieur ademt klasse. En met een actieradius van 650 kilometer bereikt u moeiteloos elke bestemming. Bekijk de Thuistour en ontdek wat de Mirai nog meer in huis heeft.

De eerste indruk van de Mirai

De nieuwe Mirai is groter dan zijn voorganger en biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Verder staat hij op het nieuwe TNGA platform wat zorgt voor een lager zwaartepunt en nog betere rijeigenschappen. Met z’n 182 pk sterke motor accelereert hij van 0 naar 100 km/u in 9,2 seconden en haalt hij een topsnelheid van 175 km/u. Met de Mirai rijdt u in stijl een duurzame toekomst tegemoet.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Elektrische Toyota Mirai: 1.000 km op tank waterstof Elektrische Toyota Mirai: 1.000 km op tank waterstof Toyota Mirai vestigt wereldrecord en bewijst dat waterstoftechnologie belangrijkste oplossing is voor emissievrij rijden Groen-verlichte Eiffeltoren dankzij Toyota Groen-verlichte Eiffeltoren dankzij Toyota Toyota’s Fuel Cell-technologie geeft Eiffeltoren groen licht Toyota handhaaft zich goed ondanks pandemie Toyota handhaaft zich goed ondanks pandemie 7,6 miljoen voertuigen verkocht, nettowinst groeit met ongeveer 10%, focus op CO2-neutraliteit richting 2050 De toekomst is elektrisch, ook bij Toyota De toekomst is elektrisch, ook bij Toyota Elektrisch rijden kan op diverse manieren