De nieuwe Toyota Camry

Eersteklas rijplezier in z’n mooiste vorm

Wat maakt de Toyota Camry tot de bestverkochte sedan van de wereld? Ontdek het in deze Thuistour. Maak kennis met z’n ruime interieur en hoge comfortniveau. Z’n perfecte combinatie van sportiviteit en zuinigheid. En niet te vergeten, z’n premium JBL-audiosysteem en geavanceerde veiligheidssystemen. Systemen die niet alleen bijdragen aan uw veiligheid onderweg, maar ook zorgen voor eersteklas rijplezier.

Eerste indruk van de nieuwe Camry op de weg

Rijden in de Camry is pure harmonie. Het unieke TNGA-onderstel vormt de basis voor sublieme prestaties en rijeigenschappen. De geavanceerde 2.5 hybride aandrijflijn (218 pk) zorgt voor een gemiddeld verbruik van 1:19 en een CO2-uitstoot van slechts 119 gr/km. Het zwevende 9” multimediasysteem werkt intuïtief en het head-up display toont onderweg alle essentiële rij-informatie. Features als Adaptive Cruise Control en Intelligent Parking Assist zorgen daarbij voor een zorgeloze rijervaring. Plan een proefrit en ontdek ’t zelf!

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Toyota Private Lease nu tijdelijk gratis thuisbezorgd! Toyota Private Lease nu tijdelijk gratis thuisbezorgd! Bestel volledig online, al vanaf € 189,- per maand Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Toyota RAV4 is met bijna 932.000 verkopen ‘s werelds populairste SUV Toyota Yaris Hybrid wint betrouwbaarheidsonderzoek Toyota Yaris Hybrid wint betrouwbaarheidsonderzoek Onderzoek Britse consumentenbond wijst uit: de Toyota Yaris Hybrid is de betrouwbaarste auto 10 redenen waarom de Toyota Hybrid Electric zo succesvol is 10 redenen waarom de Toyota Hybrid Electric zo succesvol is Toyota is wereldwijd koploper in de verkoop van hybride auto’s. En niet voor niets: 10x waarom de Toyota Hybrid Electric zo succesvol is.