T-HR3
Afgebeeld: prototype. Niet leverbaar.
Communicatieve robotics met afstandsbediening.
Na zijn twee voorgangers verlegt deze humanoid robot van de derde generatie opnieuw grenzen. De technologie die we ontwikkelden in onze zoektocht naar betere mobiliteit voor iedereen, heeft ons in staat gesteld om met doordachte techniek een meer geavanceerde, veilige en uitgebalanceerde robot te bouwen. Door de elegantie van menselijke beweging na te bootsen, kunnen we op termijn functioneel werken op locaties en in situaties waar dat voorheen onmogelijk was.
HOOGTE
1.540 MM
GEWRICHTEN
32
ACTIERADIUS
99,78 KM
Technologie
Aangestuurd door natuurlijke bewegingen.
Met een Master Maneuvering System (MMS) kan het lichaam van de robot volledig worden bestuurd met een draagbare bediening voor de beweging van handen, armen en voeten van de robot. Via een display op het hoofd kan de gebruiker kijken vanuit het gezichtspunt van de robot.
Volledig in balans om met mensen samen te werken.
Flexibiliteit
Technologie die al uw bewegingen nabootst.
Torque Servo Modules (TSM) technologie stelt de robot in staat om menselijke bewegingen soepel en uitgebalanceerd na te bootsen. In totaal hebben 29 lichaamsdelen - waaronder 10 vingers - de volledige bewegingsvrijheid voor een gesynchroniseerde, natuurgetrouwe beleving.