e-Palette from a front three-quarter view.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
e-Palette
Een nieuwe mobiliteitsdienst voor iedereen.
De e-Palette is een batterij-elektrisch voertuig (BEV) van de volgende generatie dat speciaal ontwikkeld is voor "Mobility as a Service" (MaaS*). Het maakt gebruik van technologieën zoals elektrificatie en geconnecteerd en geautomatiseerd rijden. De e-Palette biedt uiteenlopende diensten om het leven van klanten te ondersteunen.
*Combinatie van "autonoom" en "mobiliteit als een service" die de mobiliteitsdiensten van Toyota beschrijft met behulp van autonoom rijdende voertuigen.
A grandmother greets her grandchild through the life-size screen on the T-TR1 robot.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
T-TR1
Virtuele mobiliteitsrobots die de menselijke capaciteiten versterken.
Toyota's T-TR1-conceptrobot demonstreert het potentieel van virtuele mobiliteit en hoe robotica het vermogen van een persoon kan versterken om verbindingen tussen mensen en plaatsen te onderhouden.
LQ features an electric engine, artificial intelligence and futuristic styling.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
LQ
Een emotionele band opbouwen met de chauffeur.
De "LQ" is een conceptvoertuig dat gebruikmaakt van geavanceerde technologie om een emotionele band op te bouwen tussen de auto en de bestuurder onder het kernthema "leren, groeien, liefhebben". De LQ is uitgerust met autonome rijsystemen en "Yui", een krachtige, door kunstmatige intelligentie aangedreven interactieve assistent die ontworpen is om van de bestuurder te leren en een gepersonaliseerde mobiliteitservaring te bieden. De naam "LQ" drukt de hoop uit van Toyota voor een versnelde ontwikkeling van toekomstige voertuigen die de relatie tussen auto en bestuurder versterken.
A humanoid robot from Toyota called T-HR3 with white body panels and black moving joints.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
THR-3
Responsieve en op afstand bestuurbare robotica.
De T-HR3 is ontworpen om de zachte aanrakingen van menselijke bewegingen na te bootsen. Het helpt de mobiliteit van mensen in hun eigen huis te vergroten, evenals de vaardigheden van werknemers en de veiligheid op de werkvloer.
A side view of the all-new Toyota Mirai in blue.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
Geheel nieuwe Mirai
De volgende fase van FCEV-technologie.
De volledig nieuwe Mirai markeert een grote stap voorwaarts voor brandstofcel-elektrische voertuigen (FCEV's) en de potentiële waterstofmaatschappij.
Hydrogen fuel cell-powered bus with "FUEL CELL BUS" on its digital displays.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
Sora – brandstofcel-elektrische bus
Handig en milieubewust.
Deze brandstofcelbus, genoemd naar de waterkringloop (lucht, oceaan, rivier, lucht), is qua vorm en functie verfijnd om de mobiliteit van alle burgers te ondersteunen en tegelijkertijd het milieu te beschermen ten aanzien van CO2.
All three versions of the Family of Walking Area Battery Electric Vehicles.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
Walking Area BEV-familie
Verlicht de last van de laatste mijl.
De stijlvolle en milieuvriendelijke Walking Area BEV is ontworpen om passagiers te helpen zich snel door een stad te verplaatsen voor de "laatste mijl" van hun woon-werkverkeer. Toyota stelt deze persoonlijke mobiliteitshulpmiddelen ter beschikking voor beveiligings- en medisch personeel rond de locaties van de Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo.
Front three quarter view of the Accessible People Mover with wheelchair ramp extended.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
APM (Accessible People Mover)
Aangepast voor jouw mobiliteit.
De APM is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo. Met de visie "Mobility for All" biedt de APM een "last-mile"-oplossing om zoveel mogelijk mensen te vervoeren tijdens evenementen, inclusief atleten, personeel en alles soorten bezoekers gerelateerd aan de Spelen.
Front view of the new JPN Taxi with "JPN TAXI" written on the roof sign and front grille.
Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
JPN Taxi
De belichaming van Japanse gastvrijheid.
De JPN Taxi is uitgevoerd in een traditionele Japanse kleur, koiai (indigo), die symbool staat voor veiligheid, waardigheid en formaliteit. Achter de schuifdeuren is het interieur flexibel voor een verscheidenheid aan passagiers.