e-PALETTE
Afgebeeld: concept car.
Een nieuwe mobiliteitsdienst voor iedereen
De Toyota e-Palette werd speciaal ontwikkeld voor Autono-MaaS, die dit volledig elektrisch voertuig van Toyota tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo in 2020 zal gebruiken om sporters en coaches te vervoeren. In totaal zullen er in het Olympisch Dorp 12 exemplaren rondrijden, in een permanente dienstregeling.
Vermogen
Elektrisch
Navigatie
Geautomatiseerd rijden
VOOR IEDEREEN
Diensten die voorzien in behoeften van klanten.
De e-Palette kan op meerdere manieren worden aangepast, zoals een schilder kleuren mengt op zijn palet. Dankzij een interieur met lage, vlakke vloer en zonder obstakels kan de uitrusting worden afgestemd op de wensen van de gebruiker. Zo zijn er oplossingen om ritten te delen, de inrichting van een hotelkamer en een uitrusting voor de retailsector.
Voor bedrijven
Samen, slimmer
Als leverancier van mobiliteitsdiensten richt Toyota zich op de ontwikkeling van nieuwe, aantrekkelijke diensten, met toegevoegde waarde voor partners die het leven van hun klanten willen verbeteren. Als vorm van sociale mobiliteit sluit de e-Palette volledig aan bij deze visie. Toyoto wil dit doel bereiken door samen te werken met andere dienstverleners en bedrijven die nieuwe technologie ontwikkelen.