Dafne Schippers

Keihard werken voor die ene milliseconde

Het boegbeeld van de Nederlandse atletiek is Dafne Schippers. Elke dag werkt ze keihard om steeds een beetje beter te worden. De momenten dat het juist tegen zat hebben haar scherp gehouden om met resultaat haar einddoel te behalen. Al op 22-jarige leeftijd was ze de eerste Nederlandse ooit die de 100 meter in minder dan 11 seconden liep.

The Flying Dutch Women

De topatlete wordt ook wel de Flying Dutch Woman wordt genoemd. Sinds haar late tienertijd heeft ze onafgebroken medailles veroverd en heeft ze inmiddels een behoorlijk indrukwekkende staat van dienst op haar naam staan. Zo werd ze onder andere in 2014 Europees kampioene op de 100 en 200 meter, in 2015 wereldkampioene op de 200m en tweede op de 100m. In 2016 won ze olympisch zilver op de 200m.

/
Toyota RAV4 Hybrid

Dafne rijdt als ambassadeur in de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid. “Ik ben erg blij met de samenwerking met Toyota. Toyota stelt als merk hoge eisen aan alles wat ze doen en is altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Dat geldt ook voor mij. Als topsporter werk ik elke dag keihard om steeds een beetje beter te worden”, aldus Dafne Schippers: “Dat doorzettingsvermogen van het Toyota spreekt mij erg aan. In mijn carrière heb ik tegenslag en tegenwerking gehad, maar ik heb altijd doorgezet en altijd mijn einddoel scherp voor ogen gehouden. Met resultaat.”

/