Tweedehands Private Lease

Een tweedehands auto leasen met eersteklas services van Toyota

Overweegt u een tweedehands auto? Dan wilt u na aankoop natuurlijk niet voor extra kosten komen te staan. Met private lease occasions van Toyota rijdt u een jong gebruikte auto met de betrouwbaarheid van Toyota, zo goed als nieuw dus eigenlijk. En dat voor een nog lager vast bedrag per maand. Eventuele onderhoudskosten zijn inbegrepen, dus u wordt niet geconfronteerd met onverwachte uitgaven.

Zo heeft u een voordelige rijervaring voor een voordelige prijs. Daar komt nog eens bij dat Toyota’s bijzonder zuinig zijn, wat zorgt voor een laag verbruik en CO2 uitstoot. Met Toyota Private Lease Occasions maakt u daarmee ook een milieubewuste keuze waar de komende generaties u dankbaar voor zijn.

All-in

Een groot voordeel van Toyota Private Lease Occasions is dat u financieel weet waar u aan toe bent. U rijdt een jong gebruikte auto, onderhouden bij de dealer en die maximaal 3 jaar oud is met maximaal 50.000 km op de teller. En dit alles met de vertrouwde betrouwbaarheid van Toyota. Als er toch iets aan de hand is, krijgt u geen hoge rekening toegestuurd.

/

Leasen bij Toyota is all-in. Kosten voor onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota erg zuinig rijdt, is zelfs tanken voordelig.

Mocht uw onverwachts te maken hebben met inkomensverlies of ontslag kunt u zelfs kosteloos opzeggen.

Leasen of kopen?

Toyota Private Lease Occasions biedt naast de bekende voordelen van private lease ook het voordeel van een extra laag maandbedrag. Bijkomend voordeel is dat de auto’s op voorraad zijn en snel geleverd kunnen worden.

U kiest natuurlijk zelf wat het beste bij u en uw situatie past. Lees hier meer over Toyota Private Lease Occasions of stel meteen uw contract samen.