1. Private lease
  2. Aygo private lease of kopen

Toyota Private lease verlengen

Een laag maandbedrag, een laag brandstofverbruik én betrouwbaar
Wist jij dat volgens de Consumentenbond de Aygo met een 9,6 is beoordeeld als dé meest betrouwbare auto van 2019? Hoe lekker is het om daar iedere dag weer van te kunnen genieten? Binnenkort verloopt je huidige leasecontract, blijf je bij ons? Je abonnement verlengen bij Toyota Private Lease is supersimpel.

Waarom verlengen bij Toyota Private Lease?

  • Standaard vervangend vervoer na 24 uur 
  • Pechhulp in heel Europa 
  • Eenvoudig je kilometerbundel aanpassen
  • Optioneel met Private FlexLease, na 1 jaar opzegbaar

Twijfel je tussen private lease of kopen?

Ben je over de afgelopen periode meer kilometers gaan rijden en twijfel je tussen private leasen of kopen? Als je een auto aanschaft, betaal je vooraf het volledige bedrag. De auto is in jouw bezit en je kunt zelf vrijblijvend bepalen hoeveel kilometers je rijdt. Maar ook onderhoud, verzekeringen en belasting zijn voor eigen rekening. Bij private lease kun je een nieuwe auto rijden zonder aanbetaling. Leasen is voor een vast laag maandbedrag waar je jezelf voor een bepaalde periode aan committeert. Dit bedrag is all-in. Zo heb je nooit onverwachte kosten.

 
Lees meer

Auto inleveren bij einde contract:

Oh nee, bent u van plan om voor goed afscheid te nemen van uw trouwe Toyota? Jammer, we willen u liever niet kwijt. Het contract loopt wellicht nog enkele maanden. Wilt u nu al aangeven dat u aan het einde van het contract uw auto wil inleveren? Geef via onderstaande button aan dat wij contact met u op mogen nemen.

FAQS

Ja, vaak is het nog mogelijk uw private leasecontract te verlengen. U kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet uw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar u uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar directsales@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367955 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

Meestal wel, maar het hangt mede af van de hoogte van de vooruitbetaling. Heeft u een vooruitbetaling gedaan? Informeer dan voor het tarief via renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30)

Ja, de kilometers lopen gewoon door. Voorbeeld: u rijdt 2 maanden door en u heeft een contract voor 15.000 km per jaar. Dan mag u 2 x 1.250 km meer rijden.

Zodra u weet wanneer de auto wordt ingeleverd, kunt u het formulier invullen en terugmailen. Rijdt u tijdelijk door, dan kunt u het formulier op een later moment invullen en terugsturen.