Hulpgoederen blijven nodig voor Rode Kruis

Toyota blijft Rode Kruis helpen

Onlangs zijn we een #bezorgdienst gestart voor het Rode Kruis. Dit goede doel heeft juist tijdens de coronacrisis behoefte aan allerlei hulp- en beschermingsmiddelen. Om deze te verzamelen en vervoeren hebben we geheel belangeloos de #bezorgdienst opgezet. We hebben al veel donaties verzameld en vervoerd. Hier zijn we heel dankbaar voor! We zijn er echter nog niet. Helpt jouw organisatie ook mee?

Helden in de zorg

Tijdens de coronacrisis hebben onze helden in de zorg beschermingsmiddelen nodig om hun werk veilig te kunnen doen. De behoefte aan de juiste hulp- en beschermingsmiddelen is groot. Daarnaast zijn ook praktische hulpmiddelen nodig, zoals rolcontainers en veegmachines. En ook voedingsmiddelen zoals pasta en rijst zijn meer dan welkom. Het Rode Kruis ziet verder ook graag schoonmaak- en hygiëneproducten tegemoet, voorbeelden zijn:

  • zeepjes
  • douchegel/shampoo
  • papieren zakdoekjes
  • scheerschuim + scheermesjes
  • tandenborstels + tandpasta
  • maandverband
  • (wegwerp) handdoekjes
  • (wegwerp) washandjes

Een overzicht vind je op de pagina van onze #bezorgdienst.

/
Doe je mee?

Wil jouw organisatie ook doneren? Graag! Met onze #bezorgdienst zorgen we ervoor dat alles bij het Rode Kruis komt. Laat je contactgegevens achter op de donatiepagina en we koppelen het aanbod aan de behoefte van het Rode Kruis; hierover wordt vervolgens contact met je opgenomen en wij halen de hulpgoederen op. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Doe je mee?

/

Lees meer

Kleuren voor een ander Kleuren voor een ander Doe mee met de Toyota Kleurplatenactie De opvallendste Toyota van Nederland? De opvallendste Toyota van Nederland? De Toyota bB van Robin Vellekoop uit Wateringen is zo speciaal dat we er alles over willen weten. Toyota opnieuw ’s werelds meest bewonderde automerk Toyota opnieuw ’s werelds meest bewonderde automerk Toyota voor zesde achtereenvolgende jaar beste automerk onder ‘World’s Most Admired Companies’ De Toyota Celica GT-Four in beeld De Toyota Celica GT-Four in beeld Deze auto maakte dat Toyota de beste kon zijn