De Toyota Land Cruiser staat klaar om te redden!

Iconische Toyota zet succesvolle carrière bij reddingsbrigade voort

Betrouwbaar, degelijk en duurzaam; de Toyota Land Cruiser is bij uitstek de terreinauto om in te zetten bij reddingsacties. Terreinauto’s krijgen het zwaar te verduren door de verschillende omstandigheden waarin zij moeten werken. ‘’De Land Cruiser is eenvoudigweg de beste optie.”, aldus Koen Breedveld, algemeen directeur bij Reddingsbrigade Nederland. Toyota en de Reddingsbrigade houden samen al jaren het strand veilig met de betrouwbare Toyota Land Cruiser en Hilux.

Een trouwe partner

De Toyota Land Cruiser is een waar icoon dat al decennialang wordt ingezet bij reddingsoperaties overal ter wereld “Uit onze ervaring blijkt dat de Toyota Land Cruiser de beste investering is in vergelijking tot andere terreinauto’s”, vervolgt Breedveld. “De auto’s moeten tien jaar meegaan en met de Land Cruiser weet je gewoon dat dit ook gebeurt. Met andere terreinwagens mag je hopen dat ze het drie jaar volhouden.’’

Speciale ambulance

Standaard is de Land Cruiser al een echt werkpaard, maar voor de Reddingsbrigade ging Toyota Nederland een stap verder. Zo werd de auto voorzien van een speciale coating voor de wisselende ondergronden van het Nederlandse strand. Daarnaast zorgt een professionele ambulance-uitrusting ervoor dat de Land Cruiser ook dienst kan dien als ambulance. Waar een normale ziekenauto vast komt te zitten in het zand, rijdt de Land Cruiser door naar zijn bestemming. Inclusief speciale brancard met uitklapbaar onderstel.

/
Maximale duurzaamheid

Door de samenwerking met Reddingsbrigade Nederland is de kans groot dat er in de buurt een Land Cruiser over het strand rijdt. De overkoepelende organisatie adviseert regionale posten namelijk om de beste materialen te gebruiken bij hun reddingsacties. Met de Toyota Land Cruiser krijgen ook zij de kans om te profiteren van de technische expertise van Toyota. De Land Cruiser en Hilux worden daarbij speciaal geprepareerd voor maximale inzetbaarheid en duurzaamheid. ‘’ De Land Cruiser kun je na tien jaar fulltime dienst bij de reddingsbrigade nog prima verkopen, zo goed is-ie dan nog.”, aldus Breedveld.

/
/

Voor wie ook dagelijks wilt bouwen op een onverwoestbare partner, levert Toyota de Hilux en Land Cruiser in diverse varianten. Of je nu een luxe terreinwagen zoekt of een echt werkpaard. Met de terreinwagens van Toyota weet je dat je nooit tekort schiet in het terrein en op de weg.

Lees meer

Marcel erfde de Corolla die zijn opa in 1989 nieuw kocht Marcel erfde de Corolla die zijn opa in 1989 nieuw kocht Hoe een Toyota Corolla met een dagwaarde van 114 euro onbetaalbaar kan zijn. Marcel erfde ’m van zijn opa en rijdt er vooral plezierritjes mee. “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” Martien Scheffers reed in twaalf jaar tijd meer dan 1 miljoen kilometer met zijn Toyota Land Cruiser. De onverwoestbare auto is zijn tweede liefde. Zonder problemen op roadtrip met een 23 jaar oude Toyota Starlet Zonder problemen op roadtrip met een 23 jaar oude Toyota Starlet Dat een oude auto nog prima rijdt bewijst deze 23-jarige Toyota Starlet met een roadtrip door Europa. Lees hier het leuke avontuur van Hans en Roxy. Reddingsbrigade vertrouwt op Toyota Land Cruiser Reddingsbrigade vertrouwt op Toyota Land Cruiser Waarom de Nederlandse reddingsbrigade de Toyota Land Cruiser nodig heeft om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.