Toyota Connected breidt uit naar Europa

Europese start-up in Londen ontwikkelt mobiliteitsproducten en -services van de toekomst

Toyota heeft Toyota Connected Europe opgericht. De nieuwe start-up is gevestigd in Londen en ontwikkelt technologie gedreven mobiliteitsoplossingen. Hiermee profileert Toyota zich meer en meer als een wereldwijde aanbieder van mobiliteit die verder gaat dan de populaire Toyota modellen alleen.

Give me fresh air!

Als je airco het tijdens de vakantie begeeft, snap je niet hoe je het vroeger als kind uithield heen en weer naar Frankrijk in een bloedhete auto… Laat daarom de airco ruim voordat je vertrekt checken bij de Toyota dealer. Doordat een schone airco ook vieze luchtjes voorkomt, houd je een schone, frisse auto. Met een jaarlijkse Toyota airco controle en onderhoud blijft het aircosysteem bovendien goed werken. Airco controle bij Toyota kost nooit meer dan € 19,95.

/
Muggenkerkhof

Stof, mugjes en regen kunnen in de zomermaanden voor vieze ramen zorgen. Op zulke momenten is het belangrijk dat je voldoende ruitenwisservloeistof in je reservoir hebt. In combinatie met goed werkende Toyota ruitenwissers heb je dan zo weer een schone voorruit én belangrijker: goed zicht op de weg.

Beschermende laag

Een auto zo nieuw alsof hij net de showroom is uitgereden willen we allemaal. Maar helaas laten weer en wind na verloop van tijd hun sporen achter op een auto die veel buitenstaat. Ook het zeeklimaat op vakantie kan een nadelig effect hebben op de lak. Bescherm je auto daarom met Toyota ProTect. Deze speciale Toyota behandeling biedt bescherming tegen vuil van het wegdek, zure regen, oplosmiddelen, vogelpoep en meer.

/
Een beetje gespannen?

Wist je dat wanneer de auto zwaarbeladen is de bandenspanning iets omhoog moet? Laat daarom voor de vakantie een Toyota bandencontrole uitvoeren bij jouw Toyota dealer. Hij controleert gelijk of de banden nog goed genoeg functioneren. Zo heb je meer grip op de weg én lagere brandstofkosten.

/
Op peil houden

Olie is niet alleen een smeermiddel voor de draaiende delen van de motor, maar ook een koel- en reinigingsmiddel. Check het oliepeil van je auto daarom een keer per maand. In het ideale geval staat het olieniveau op de peilstok tussen de twee indicatoren voor het minimale en maximale peil. Bij Toyota onderhoud komt deze meting aan bod. Kies het onderhoudspakket van Toyota Onderhoud op Maat dat het beste bij uw Toyota past: Budget, Standaard of Compleet.

/
Verkoeling

Een motor wordt tijdens het draaien warm. Koelvloeistof zorgt ervoor dat de motor niet oververhit raakt. Als je toch het oliepeil checkt, controleer dan gelijk de hoeveelheid koelvloeistof. Doe dit als de motor koud is en de auto op een egale ondergrond staat. Het koelvloeistofpeil controleer je aan de hand van de streepjes op het transparante expansievaatje. Moet je bijvullen, doe dit dan met de door Toyota geadviseerde koelvloeistof. Je kunt dit natuurlijk ook bij de dealer laten doen. Een Toyota werkplaatsafspraak is zo gemaakt.

/
No UV-A please

Wist je dat UV-A-straling ook op bewolkte dagen door glas heen kan gaan? Zonneschermen beschermen tegen deze schadelijke UV-straling en zorgen ervoor dat de temperatuur in de auto niet te ver oploopt. Toyota zonneschermen zijn voor bevestiging op de zijruiten en op de achterruit van de auto. Bestel ze bij jouw Toyota dealer.

/
24/7 een expert tot je beschikking

De beste manier om problemen met een Toyota te voorkomen is door de auto regelmatig te laten onderhouden bij de Toyota dealer. Mocht je toch pech hebben, dan kun je op Toyota Pechhulp rekenen! In vrijwel heel Europa staat er 24 uur per dag een Toyota-expert voor je klaar. Pechhulpservice is inbegrepen bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het pakket Budget is Pechhulp niet inclusief, maar je kunt het er wel los bij aanschaffen.

/
Up-to-date navigatie

Het wegennetwerk verandert voortdurend. Zeker op drukke plekken kan dit erg verwarrend zijn. Dankzij de Toyota Navigatie Update heb je altijd de meest actuele kaart in je navigatiesysteem en kun je zorgeloos naar je vakantiebestemming rijden. Zo krijg je het vakantiegevoel al in de auto!

/
Lifesaver

Je hoopt het nooit mee te hoeven maken: betrokken raken bij een ongeluk. Mocht het toch gebeuren dan kan een Toyota calamiteitenpakket met safety hammers, veiligheidsvesten, een gevarendriehoek en een verbandkussen, levens redden. Bestel het pakket bij jouw Toyota dealer.

Check, check dubbelcheck

Wil je zeker zijn dat jouw Toyota helemaal zomerklaar is? Laat dan in de periode 1 juni t/m 31 augustus 2018 door je Toyota dealer een zomercheck doen. Je auto wordt voor vertrek grondig gecontroleerd en zo nodig adviseert de dealer om onderhoud of een reparatie uit te laten voeren. Van 1 juni t/m 31 augustus 2018 kost deze check slechts € 24,95 en een aircocontrole € 19,95. Of combineer beide checks voor maar € 37,50. Op die manier houd je meer geld over voor je vakantie. En jouw Toyota is weer helemaal fit, fris en helder!

/

Lees meer

Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 GeCUE4 is een boomlange basketbalspeler. Alleen is CUE4 geen mens. Maar wat dan wel? Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Toyota bouwt met Woven City stad van de toekomt met verbonden ecosysteem op basis van waterstof. Toyota presenteert: Driven – het verhaal van Pol Fàbrega Toyota presenteert: Driven – het verhaal van Pol Fàbrega Hoe breng je een revolutie teweeg in ons huidige voedselsysteem? Pol Fàbrega doet een dappere poging. Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Handbiker en paratriatleet pakt prestigieuze onderscheiding tijdens feestelijk NOC*NSF Sportgala