Toyota en Make-A-Wish bezorgen Jurre onvergetelijke dag!

“Een ontzettend gave dag, die ik niet meer ga vergeten”

Een bezoek aan Toyota World, rijden in een Toyota Supra en het terrein in met een Land Cruiser! Voor de 15-jarige Jurre was het een dag die niet meer stuk kan. Toyota is het favoriete merk van Jurre en later wil hij het liefste monteur worden. Aan Toyota en Make-A-Wish Nederland de taak om Jurre een 100 procent Toyota Experience te geven!

De stichting Make-A-Wish vervult wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige en soms levensbedreigende ziekte, zoals Jurre. De dag begint vroeg. De eerste stop is Toyota dealer Louwman in Breda. Daar is het tijd om Jurre zijn ambitie te vervullen. Hij krijgt zijn eigen monteursoverall aangereikt en gaat samen met Toyota monteur Dave aan de slag. Als het aan Jurre ligt kan hij hier de hele dag wel doorbrengen.

/
Naar het hoofdkantoor

Maar de dag is nog niet voorbij. In stijl rijden Jurre en zijn familie naar Toyota Nederland in Raamsdonksveer. Daar geniet Jurre van een smakelijke lunch en een prachtige rondleiding door het museum Toyota World dat eigenlijk niet voor het publiek geopend is. Super-exclusief dus! De rijke historie van Toyota doet Jurre stralen en wanneer hij ook nog van het motorgeluid van een zeldzame sportauto met V8-benzinemotor mag genieten, is zijn dag al compleet.

/
“Echt supervet!”

Kijken is leuk, maar rijden is nog leuker! Een Toyota Supra staat Jurre op te wachten voor de deur. “Het was echt supervet, té nice voor woorden!”, volgens een blije Jurre. Niet alleen de sportauto’s van Toyota, maar ook de terreinauto’s maken Jurre super-enthousiast. De volgende experience laat dan ook niet lang op zich wachten.

Toyota-verrassing

Een Toyota Land Cruiser laat Jurre en zijn vader zien wat hij allemaal kan. Water doorkruisen, hellingen nemen, voor de Land Cruiser is het geen enkel probleem. Jurre vindt het allemaal geweldig: “Het was echt te gek, we gingen door het water en helemaal zijwaarts!” Na een korte pauze, is er nog één laatste Toyota verrassing voor Jurre.

/
De rally-experience

Een bijzondere Toyota Celica GT-Four uit 1993 rijdt voor om Jurre naar Breda Airport te brengen. Jurre is gek op het geluid van Toyota’s en geluid maakt de Celica GT-Four zeker! Met een echte rally-experience arriveert Jurre op de luchthaven voor zijn favoriete junkfood als afsluiter, patat en frikadellen. De perfecte dag voor een echte Toyota-liefhebber! “Een ontzettend gave dag, die ik niet meer ga vergeten”, aldus Jurre.

Lees meer

Marcel erfde de Corolla die zijn opa in 1989 nieuw kocht Marcel erfde de Corolla die zijn opa in 1989 nieuw kocht Hoe een Toyota Corolla met een dagwaarde van 114 euro onbetaalbaar kan zijn. Marcel erfde ’m van zijn opa en rijdt er vooral plezierritjes mee. “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” Martien Scheffers reed in twaalf jaar tijd meer dan 1 miljoen kilometer met zijn Toyota Land Cruiser. De onverwoestbare auto is zijn tweede liefde. Zonder problemen op roadtrip met een 23 jaar oude Toyota Starlet Zonder problemen op roadtrip met een 23 jaar oude Toyota Starlet Dat een oude auto nog prima rijdt bewijst deze 23-jarige Toyota Starlet met een roadtrip door Europa. Lees hier het leuke avontuur van Hans en Roxy. Reddingsbrigade vertrouwt op Toyota Land Cruiser Reddingsbrigade vertrouwt op Toyota Land Cruiser Waarom de Nederlandse reddingsbrigade de Toyota Land Cruiser nodig heeft om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.