Met de Land Cruiser door wild Namibië

Toyota 4x4 ambassadeur @lebackpacker fotografeert de Land Cruiser

Als Toyota 4x4-ambassadeur trad reisavonturenfotograaf Johan Lolos – oftewel @lebackpacker – afgelopen maand toe tot de nieuwe Land Cruiser ploeg in Namibië. Hij volgde en fotografeerde de krachtige Land Cruiser in de adembenemende landschappen van het wilde Namibië en verbleef nog een paar extra dagen in een Toyota Hilux om de meest afgelegen en dramatische landschappen in Namibië vast te leggen. Waarvan hier het resultaat:

Ontmoet @lebackpacker

Johan Lolos, beter bekend als @lebackpacker, is een Belgische reisavonturenfotograaf. De laatste paar jaar heeft hij van zijn passie zijn beroep gemaakt. Nu reist hij de wereld rond, op zoek naar de meest adembenemende locaties en natuurlandschappen om vast te leggen. Naast zijn inmiddels bekende Instagramaccount is zijn werk ook gepubliceerd in onder meer National Geographic Traveller, GQ, Spiegel Online, BuzzFeed en the Daily Mail. Bovendien werkt hij regelmatig samen met bedrijven en toerismebureaus.

Om hem te steunen bij zijn reizen heeft Toyota Europa Johan benoemd tot 4x4-ambassadeur. Als onderdeel van deze samenwerking voorziet Toyota hem van de robuuste en betrouwbare Toyota 4x4’s die hij nodig heeft in de zoektocht naar het perfecte plaatje.

/
/
De pieken van Europa vastleggen

In mei vorig jaar begon Johan aan een ambitieus project: een vijf maanden durende roadtrip door Europa. Zijn doel was om de natuurlijke schoonheid en diversiteit van zijn thuiscontinent vast te leggen. Het eerste deel van de reis voerde hem langs enkele van de indrukwekkendste en meest afgelegen gebieden van Noord-Europa: Schotland, Noord-Noorwegen en IJsland.
Voor het volgende deel van de pieken van Europa reisde Johan zuidwaarts. Hij verbleef eerst een maand in Griekenland alvorens door te reizen naar de Balkan. Daarna bracht hij nog zo’n twee maanden in en rond de Alpen door.

/
Op avontuur met Land Cruisers en de Hilux

Tijdens zijn reizen heeft Johan al kunnen vertrouwen op zowel de Land Cruiser als de Hilux. Het eerste deel van zijn reis, in Schotland en IJsland, maakte hij met twee stevige Land Cruisers. Tijdens zijn verblijf in Noorwegen reed hij in de krachtige Hilux Arctic Truck en in de Alpen had Johan de beschikking over een Toyota Hilux, die volledig uitgerust was met alle noodzakelijke accessoires om elk terrein te bedwingen én om van de Hilux een ‘rijdend thuis’ te maken. Niet onbelangrijk als je zo lang onderweg bent!

Benieuwd waar Johan nog meer naartoe zal gaan? Hou Toyota World dan goed in de gaten! Ook kun je Johan volgen op zijn instagramaccount: instagram.com/lebackpacker.

/

Lees meer

Toyota USA beloont heldendaden Toyota USA beloont heldendaden Een Amerikaan die levens redde door met zijn Toyota Tundra anderen te helpen, wordt beloond met een nieuwe pick-up. Veluwse brandweer vertrouwt op Toyota Land Cruiser Veluwse brandweer vertrouwt op Toyota Land Cruiser Brandweer Officier van Dienst Reint van de Bunte vertrouwt samen met zijn collega’s sinds kort op de Toyota Land Cruiser voor hun werkterrein de Veluwe. Toyota Hilux nu ook als extra stoere Executive Toyota Hilux nu ook als extra stoere Executive De Toyota Hilux Executive heeft een nieuwe grille en voorbumper. En ook vanbinnen onderscheidt de pick-up zich met een fraai design. Check hem snel! Toyota Hilux viert 50 jaar onverwoestbaarheid Toyota Hilux viert 50 jaar onverwoestbaarheid De Toyota Hilux bestaat dit jaar precies 50 jaar. De auto is in een halve eeuw uitgegroeid tot een wereldwijd icoon.