Toyota Hilux leverbaar als nieuwe, extra stoere Executive

Nieuwe variant voor onoverwinnelijke pick-up

Het succesverhaal van de Toyota Hilux krijgt een nieuw hoofdstuk met de nieuwe Executive-variant. Een extra stoere, extra sportieve versie van Toyota’s legendarische pick-up die al sinds 1968 onoverwinnelijk is.

De nieuwe Toyota Hilux Executive is uitgevoerd als Dubbele Cabine en direct te herkennen aan de nieuwe extra stoere grille en voorbumper. Ze geven de pick-up een extra gespierde look. Vooral met de hier afgebeelde carrosseriekleur Fusion Orange is de Hilux Executive een blikvanger van jewelste. Het interieur – dat standaard plaats biedt aan vijf personen – is sportief met luxe zwarte hemelbekleding, pianolakzwarte accenten en een nieuw instrumentarium. De Hilux Executive is ook leverbaar als tweepersoonsversie met extra veel praktische laadruimte achter de tussenwand en hierdoor vrijgesteld van de aanschafbelasting BPM.

Tot 3.200 kg trekvermogen

De nieuwe Hilux Executive is uitgerust met een efficiënte en krachtige 2.4 D-4D dieselmotor met 110 kW (150 pk). Het koppel bedraagt een indrukwekkende 400 Nm. En met een trekvermogen tot maar liefst 3.200 kg trekt deze Hilux Executive met gemak de zwaarste aanhangers, zoals boot- en paardentrailers. De Hilux draait er z’n hand niet voor om! Behalve maximale prestaties, neemt de Hilux op het gebied van een laag brandstofverbruik en lage emissies in zijn segment een unieke positie in.

/
50 jaar Toyota Hilux

De Toyota Hilux is sinds 1968 op de markt en is in die vijftig jaar uitgegroeid tot een wereldwijd icoon. De Hilux was de eerste auto op zowel de Noord- als de Zuidpool. En hij bracht Bernard ten Brinke als eerste Nederlander een overwinning in de zware Dakar Rally in de categorie Auto.

/
Een winnaar

Wat de Toyota Hilux onoverwinnelijk in het terrein maakt? Zijn ultrasterke ladderchassis! Al sinds de eerste generatie staat de Hilux op een ladderchassis. Let wel, hierbij gaat het inmiddels om ruim 18 miljoen exemplaren wereldwijd. Want zo vaak is de Hilux al geproduceerd. Een winnaar dus. In het terrein, maar ook op de weg.

/

Lees meer

Toyota Hilux: luxe werkpaard in bos en duin Toyota Hilux: luxe werkpaard in bos en duin Om zijn werk als boswachter te kunnen doen heeft Marcel Tielmans een flinke auto nodig. Sinds kort heeft hij zijn werkmaatje gevonden in de Toyota Hilux! Twee perfecte werkmaatjes, PROACE en Hilux Twee perfecte werkmaatjes, PROACE en Hilux Glazenwasser Nico Veenhof van JSL Glazenwasserij liet zijn Toyota PROACE en Toyota Hilux helemaal op maat maken. Lees hier alles over zijn werkmaatjes! De Toyota Hilux is het perfecte werkmaatje De Toyota Hilux is het perfecte werkmaatje Aannemer en instructeur Jos Derks kan zijn werk niet doen zonder zijn stoere Toyota Hilux. Lees hier meer over de Toyota Hilux als werkmaatje. Het verhaal van de Hilux Het verhaal van de Hilux Als je op zoek bent naar een capabel werkpaard, is de Hilux een voor de hand liggende keuze. Dit is immers een auto die zich thuis voelt in allerlei soorten zwaar terrein – waaronder de Noordpool, de Zuidpool en het parcours van de Dakar Rally.