Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van engineer Samantha Payne

Wat gebeurt er als technologie en ideeën waarvan men denkt dat ze onmogelijk zijn elkaar ontmoeten? Met een stoere houding en een hoop ambitie veranderen engineer Samantha Payne en het team van Open Bionics levens door unieke, geavanceerde en betaalbare bionische ledematen te creëren die mensen krachtiger maken.

Handicap als superkracht

Samantha heeft geen technische achtergrond, maar werd dankzij haar gedrevenheid toch een grote naam in de technische wereld. Ze wil technologieën ontwikkelen die impact hebben voor mensen met een ledemaataandoening, waardoor ze zich beter gaan voelen en hun handicap kunnen veranderen in een superkracht.

Game changer

Open Bionics is een echte game changer voor mensen met een ledemaataandoening. De 'HERO ARM', een 3D-geprinte myo-elektrische arm, heeft een betere functionaliteit dan zijn voorgangers. Dit komt doordat deze bionische arm betaalbaarder en licht van gewicht is, multi-grip biedt en echt rondom de gebruiker werd ontworpen. Open Bionics maakt sciencefiction realiteit!

/
/
/

Driven is een serie verhalen over succesvolle personen en hun drive in het leven. Over hun winnaarsmentaliteit, hun constante streven naar perfectie en hun hang naar avontuur. Meer afleveringen volgen binnenkort.

Lees meer

Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Nederlands zeilster eerste op EK zeilen Dit is de impact van corona op topsporters Dit is de impact van corona op topsporters Paralympiër Jetze Plat aan het woord in inspirerende video Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Het verhaal van Bernhard ten Brinke, fabriekscoureur bij Toyota GAZOO Racing Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Toyota GAZOO Racing-coureur stelt eerste positie in rijdersklassement WRC 2019 veilig.