Toyota presents: Driven

Dit is het verhaal van Pol Fàbrega

Hoe breng je een revolutie teweeg in ons huidige voedselsysteem? Met ambitie en passie doet Pol Fàbrega met stadslandbouw een dappere poging in onder meer de miljoenenstad Hong Kong. En hij is gedreven om te slagen!

Dit is de toekomst

Hoe zorgen we ervoor dat we genoeg voedsel voor onszelf én toekomstige generaties hebben terwijl we tegelijkertijd de wereld tot een betere plek maken? Dát is de uitdaging van Pol Fàbrega, medeoprichter van Rooftop Republic in Hong Kong. Hij verandert binnensteden en de mindset van inwoners door stadslandbouw te realiseren, bijvoorbeeld op de daken van hoogbouw. Dit is de toekomst!

Het team van Rooftop Republic is pionier op het gebied van stadslandbouw en werkt samen met meerdere architecten, ingenieurs, biologische boeren en chef-koks, en voedingsdeskundigen om echt het verschil te kunnen maken.

/
/
/
Gedreven om te winnen

‘Driven’ is een videoserie over mensen en wat deze mensen beweegt in hun persoonlijke levens. Gedreven om te winnen. Streven naar perfectie. En een zucht naar avontuur. Meer video’s volgen.

Lees meer

Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 GeCUE4 is een boomlange basketbalspeler. Alleen is CUE4 geen mens. Maar wat dan wel? Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Toyota bouwt met Woven City stad van de toekomt met verbonden ecosysteem op basis van waterstof. Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Handbiker en paratriatleet pakt prestigieuze onderscheiding tijdens feestelijk NOC*NSF Sportgala Waarom ontwikkelt Toyota menselijke robots? Waarom ontwikkelt Toyota menselijke robots? Deze belangrijke transitie maakt Toyota door