Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van topchef Nick Bril

Voor Nick Bril, topchef en eigenaar van het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant The Jane in Antwerpen, zijn culinaire topprestaties het resultaat van zijn constante zoektocht naar perfectie. Met voortdurende verbeteringen, zijn oneindige passie en onophoudelijke toewijding verlegt hij keer op keer zijn grenzen.

Nick Bril is eigenaar en chef van het hoog aangeschreven restaurant The Jane in Antwerpen, dat is bekroond met twee Michelin-sterren. The Jane staat onder meer op nummer 89 op de lijst '50 Beste Restaurants ter Wereld' en heeft 18 van de 20 punten gekregen van Gault&Millau. Verder is Nick DJ, wereldreiziger en familieman. Wat drijft hem? Hoe daagt hij zichzelf steeds weer uit om zich verder te verbeteren?

Wij volgen Nick op een reis naar Japan, waar hij de Japanse eetcultuur leert kennen. Tijdens de reis ontmoet hij een Michelin-ster winnende sushimeester. Die introduceert hem in de kaizen-mindset van voortdurende verbetering en Nick leert dit toe te passen in zijn werk. Ook ontdekt hij de Japanse traditie van vakmanschap en vindt hij nieuwe inspiratie, die hij toepast in zijn eigen restaurant.

Driven is een serie verhalen over succesvolle mensen en hun drive in het leven. Over hun winnaarsmentaliteit, het constante streven naar perfectie en de hang naar avontuur. Meer afleveringen volgen binnenkort.

Bekijk ook de eerste aflevering van Driven met WEC-coureur Mike Conway."

Lees meer

Toyota GAZOO Racing maakt rallyteams Dakar 2020 bekend Toyota GAZOO Racing maakt rallyteams Dakar 2020 bekend Alle teamleden van Toyota GAZOO Racing voor Dakar 2020 op een rij Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Het verhaal van hulpverlener Damales Mukaka Driven: het verhaal van Samantha Payne Driven: het verhaal van Samantha Payne Engineer Samantha Payne verandert levens Toyota wint de 24 uur van Le Mans Toyota wint de 24 uur van Le Mans Toyota TS050 HYBRID met startnummer 8 is glorieuze winnaar van de 24 uur van Le Mans