Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van topchef Nick Bril

Voor Nick Bril, topchef en eigenaar van het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant The Jane in Antwerpen, zijn culinaire topprestaties het resultaat van zijn constante zoektocht naar perfectie. Met voortdurende verbeteringen, zijn oneindige passie en onophoudelijke toewijding verlegt hij keer op keer zijn grenzen.

Nick Bril is eigenaar en chef van het hoog aangeschreven restaurant The Jane in Antwerpen, dat is bekroond met twee Michelin-sterren. The Jane staat onder meer op nummer 89 op de lijst '50 Beste Restaurants ter Wereld' en heeft 18 van de 20 punten gekregen van Gault&Millau. Verder is Nick DJ, wereldreiziger en familieman. Wat drijft hem? Hoe daagt hij zichzelf steeds weer uit om zich verder te verbeteren?

Wij volgen Nick op een reis naar Japan, waar hij de Japanse eetcultuur leert kennen. Tijdens de reis ontmoet hij een Michelin-ster winnende sushimeester. Die introduceert hem in de kaizen-mindset van voortdurende verbetering en Nick leert dit toe te passen in zijn werk. Ook ontdekt hij de Japanse traditie van vakmanschap en vindt hij nieuwe inspiratie, die hij toepast in zijn eigen restaurant.

Driven is een serie verhalen over succesvolle mensen en hun drive in het leven. Over hun winnaarsmentaliteit, het constante streven naar perfectie en de hang naar avontuur. Meer afleveringen volgen binnenkort.

Bekijk ook de eerste aflevering van Driven met WEC-coureur Mike Conway."

Lees meer

Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Nederlands zeilster eerste op EK zeilen Dit is de impact van corona op topsporters Dit is de impact van corona op topsporters Paralympiër Jetze Plat aan het woord in inspirerende video Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Het verhaal van Bernhard ten Brinke, fabriekscoureur bij Toyota GAZOO Racing Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Toyota GAZOO Racing-coureur stelt eerste positie in rijdersklassement WRC 2019 veilig.