Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van reisfotograaf @lebackpacker

Reisfotograaf Johan Lolos, bekend als @lebackpacker, reist de wereld rond om de natuurlijke schoonheid ervan te ontdekken en te fotograferen, en om de verschillende culturen die hij tegenkomt te documenteren. Zijn drang om de wereld te verkennen en te veroveren komt voort uit een onverzadigbare nieuwsgierigheid.

Realiteit documenteren

Johans carrière begon met het nemen van een risico: jaren geleden boekte hij een enkeltje Australië om te zien wat er zou gebeuren. Inmiddels is hij een van Europa's toonaangevendste reisfotografen en Toyota 4x4-ambassadeur. Waar hij vroeger vooral de meest fotogenieke plekken ter wereld fotografeerde, streeft hij er nu meer naar om de realiteit te documenteren. Het fotograferen heeft hem naar eigen zeggen nederiger gemaakt.

/
Reis naar Marokko

We volgen Johan tijdens een reis naar Marokko, die van het Atlasgebergte naar de Sahara gaat en waar Johan de bijzondere landschappen en mensen die hij onderweg ontmoet, fotografeert. In de film deelt Johan zijn verhaal en zijn drive: waarom wil hij blijven ontdekken? Hoe ziet hij de toekomst?

/

Driven is een serie verhalen over succesvolle personen en hun drive in het leven. Over hun winnaarsmentaliteit, het constante streven naar perfectie en de hang naar avontuur. Meer afleveringen volgen binnenkort.

Bekijk ook deze aflevering van Driven met topchef Nick Bril, bekend van het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant The Jane in Antwerpen.

Bekijk de andere afleveringen van Driven

Lees meer

Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Nederlands zeilster eerste op EK zeilen Dit is de impact van corona op topsporters Dit is de impact van corona op topsporters Paralympiër Jetze Plat aan het woord in inspirerende video Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Het verhaal van Bernhard ten Brinke, fabriekscoureur bij Toyota GAZOO Racing Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Toyota GAZOO Racing-coureur stelt eerste positie in rijdersklassement WRC 2019 veilig.