Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van Bernhard ten Brinke, fabriekscoureur bij Toyota GAZOO Racing

Wat is er nodig voor de Dakar Rally? De Nederlandse fabriekscoureur Bernhard ten Brinke van Toyota GAZOO Racing weet het.

Een passie hebben

Als rallycoureur en ondernemer geeft hij altijd alles. Hard werken, op weg naar perfectie. Doorzetten, hoe zwaar de beproeving ook is. En 100% vertrouwen op je team en uitrusting. Maar bovenal een passie hebben. Als eerste Nederlandse coureur won hij in 2018 een auto-etappe van de Dakar Rally. Zijn ultieme droom is om de volledige rally te winnen. Om dit doel te realiseren, verlegt hij grenzen. Wordt 2020 het jaar waarin hij de Dakar Rally wint?

/
/
/
Gedreven om te winnen

‘Driven’ is een videoserie over mensen en wat deze mensen beweegt in hun persoonlijke levens. Gedreven om te winnen. Streven naar perfectie. En een zucht naar avontuur. Meer video’s volgen.

Lees meer

Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Nederlands zeilster eerste op EK zeilen Dit is de impact van corona op topsporters Dit is de impact van corona op topsporters Paralympiër Jetze Plat aan het woord in inspirerende video Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Ott Tänak pakt rijderstitel WRC 2019! Toyota GAZOO Racing-coureur stelt eerste positie in rijdersklassement WRC 2019 veilig. Toyota GAZOO Racing maakt rallyteams Dakar 2020 bekend Toyota GAZOO Racing maakt rallyteams Dakar 2020 bekend Alle teamleden van Toyota GAZOO Racing voor Dakar 2020 op een rij