Toyota.nl populairste Automotive Website van het Jaar!

De publieksprijs voor websites

Toyota is afgelopen donderdag wederom in de prijzen gevallen bij de Website van het Jaar verkiezing. Tijdens de feestelijke Award night in de Amsterdome won Toyota de prijs voor populairste website.

Website van het jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 37 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. In totaal hebben meer dan 500.000 mensen hun stem uitgebracht.

Van de zes finalisten in de categorie Auto- & motormerken kreeg Toyota.nl de meeste stemmen. Vorig jaar viel Toyota.nl ook al in de prijzen en mocht zich een jaar lang zowel beste als populairste Automotive website van Nederland noemen.

De grootste Toyota showroom van Nederland

Bij Toyota Nederland was het dus wederom feest. “Toyota.nl is al jaren de grootste Toyota showroom van Nederland. Voor de meeste mensen start hier de zoektocht naar een Toyota. Net als bij de Toyota dealers streven wij ernaar om ieder bezoek voor iedere klant zo waardevol en eenvoudig mogelijk maken.” vertelt Menno Damsté, Manager Digital & Data. “Dit proberen we continue te verbeteren en hier wordt door veel collega’s hard aan gewerkt. We zijn dan ook erg trots op de waardering van het publiek en danken iedereen voor zijn of haar stem!”

De digitale dealer

Wat in 1999 begon met een “digitale brochure” is inmiddels uitgegroeid tot een website waar heel veel te ontdekken of te regelen is. In de configurator kun je je favoriete Toyota helemaal naar wens samenstellen. Een proefrit of onderhoudsbeurt plan je vandaag de dag eenvoudig online op het moment dat het jou uitkomt. In een paar klikken heb je de inruilwaarde van je huidige auto op je beeldscherm. Je kunt zelfs al een Toyota met private lease bestellen via de website.

Ben je geïnteresseerd in Toyota nieuws of achtergronden, neem dan eens een kijkje in Toyota World. Zomaar een greep uit wat de huidige Toyota website te bieden heeft. En we zijn natuurlijk nog lang niet klaar!

Lees meer

Waarschuwing voor valse Whatsapp-berichten Waarschuwing voor valse Whatsapp-berichten Bericht ontvangen? Direct verwijderen Een leven lang Toyota Een leven lang Toyota Jos Houwers is 50 jaar werkzaam voor Toyota specialist Mengelers, nu is het tijd voor pensioen Toyota ontwikkelt motor op waterstof via de autosport Toyota ontwikkelt motor op waterstof via de autosport ‘Verbrandingsmotor’ zonder CO2-uitstoot Toyota introduceert nieuwe bZ reeks Toyota introduceert nieuwe bZ reeks Nieuwe volledig elektrische modellen stellen de mens centraal