5 jaar garantie op nieuwe Toyota

Geen onverwachte kosten binnen langere garantietermijn

Volgens de Consumentenbond is Toyota met het rapportcijfer 8,7 hét betrouwbaarste automerk*. Om dat te vieren, introduceert Toyota 5 jaar garantie en tijdelijk 5 jaar gratis onderhoud. Dit doet Toyota niet alleen op personenwagens zoals de AYGO, Corolla of Yaris, maar ook op de stoere Toyota PROACE. Zo heeft u geen onverwachte kosten binnen een langere garantietermijn.

Uniek in de markt

Met de nieuwe, langere garantietermijn van 5 jaar is het risico op onverwachte kosten nog verder beperkt. De eerste 5 jaar of 200.000 rijdt u compleet zorgeloos Bovendien is uw Toyota de eerste 5 jaar in vakkundige handen van de Toyota-dealer. Zo hoeft u zich ook al geen zorgen te maken over uw onderhoud. Deze actie is uniek in de markt. De lange garantietermijn is bovendien overdraagbaar. Verkoopt u uw Toyota, dan profiteert de nieuwe eigenaar van de nog resterende garantie.

/
Toyota betrouwbaarste automerk

In oktober 2019 heeft de Consumentenbond Toyota uitgeroepen tot het betrouwbaarste automerk*. Aan dit onderzoek deden 150 automodellen mee en Toyota vormde met vier modellen de top 4. De Toyota AYGO kreeg samen met de Verso-S een 9,6 als rapportcijfer en staat hiermee op een gedeelde eerste plaats. De Toyota C-HR staat op positie 3 met een 9,5 en de Toyota Yaris maakt dit rijtje compleet met een 9,4. Dankzij 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud is het betrouwbaarste automerk nu nog betrouwbaarder.

/

Lees meer

Voor de sporters en iedereen die uitkeek naar de spelen Voor de sporters en iedereen die uitkeek naar de spelen Toyota trotse sponsor van de olympische en paralympische sporters Kleuren voor een ander Kleuren voor een ander Doe mee met de Toyota Kleurplatenactie De opvallendste Toyota van Nederland? De opvallendste Toyota van Nederland? De Toyota bB van Robin Vellekoop uit Wateringen is zo speciaal dat we er alles over willen weten. Toyota opnieuw ’s werelds meest bewonderde automerk Toyota opnieuw ’s werelds meest bewonderde automerk Toyota voor zesde achtereenvolgende jaar beste automerk onder ‘World’s Most Admired Companies’