Toyota presenteert nieuw mobiliteitsmerk

Van autofabrikant naar mobiliteitsbedrijf

Het merk Toyota zoals je het kent, is aan het veranderen. We maken de verandering door van autofabrikant naar mobiliteitsbedrijf. Een treffend voorbeeld hiervan is KINTO. KINTO is het derde merk van de Toyota Motor Corporation (naast Toyota en Lexus). KINTO zal in Europa allerlei mobiliteitsdiensten aan gaan bieden, ook in Nederland zullen we hier op termijn voorbeelden van gaan zien.

Mobiliteitsdiensten

Louwman Group (de onderneming waarvan Toyota Nederland deel uitmaakt) is al actief in allerlei mobiliteitsdiensten. Zo werkt Louwman samen met de Mobility Invest Group aan mobiliteitsdiensten waarbij verschillende vormen van mobiliteit vanuit één abonnement toegankelijk zijn. Denk daarbij aan OV, de OV-fiets, tanken, parkeren, taxi-diensten, deel en huurauto’s. Alles onder één product. Ook deelauto’s (WeGo Carsharing) is een activiteit van Louwman waar efficiënte en duurzame mobiliteit door innovatief autodelen gerealiseerd wordt.

Lees meer

Toyota levert brandstofcelmodules voor treinproject Toyota levert brandstofcelmodules voor treinproject Emissievrij met de trein zonder bovenleiding MR2 is de liefde van Edwards leven MR2 is de liefde van Edwards leven Alleen het beste is goed genoeg Toyota introduceert mobiele kliniek op waterstof Toyota introduceert mobiele kliniek op waterstof Toyota introduceert eerst mobiele medische eenheid met brandstofcel Toyota rijders zijn het meest merktrouw Toyota rijders zijn het meest merktrouw Alleen bij Toyota rijders neemt de merkloyaliteit toe