Toyota Yaris Full Hybrid en Toyota Prius op 1!

Toyota grote winnaar in eerste praktijkverbruikstest ANWB

Toyota komt als grote winnaar uit de bus in een uitgebreid onderzoek van de ANWB en Natuur en Milieu waarbij voor het eerst is gekeken naar het praktijkverbruik van auto’s. Zowel de Toyota Yaris Full Hybrid als de gloednieuwe Toyota Prius pakken een eerste podiumplaats in verschillende categorieën.

Yaris en AYGO dominant in ‘Klein Benzine’

In de categorie ‘Klein Benzine’ is de Toyota Yaris Full Hybrid de zuinigste van allemaal. Toyota staat nog een keer in deze categorie met een mooie vierde plaats voor de AYGO. Beide modellen zijn niet alleen op papier, maar ook in de praktijk bijzonder zuinig.

/
Prius wint in categorie ‘Middelgroot Benzine’

De nieuwe Toyota Prius is de grote winnaar in de categorie ‘Middelgroot Benzine’. De auto blinkt uit in zuinigheid. Toyota is in deze categorie heer en meester, want op de tweede positie staat de Auris Hybrid en de Toyota Prius+ eindigt op de vijfde plaats. Ook in de categorie ‘Groot Benzine’ scoort Toyota goed. De achtste positie is voor de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid.

/
Praktijkverbruik berekend met speciale formule

De indicatie van het praktijkverbruik is berekend via een door TNO en Travelcard ontwikkelde formule. Deze formule is afgeleid na analyse van een grote hoeveelheid data over werkelijk getankte liters brandstof en werkelijk gereden kilometers.

Lees meer

Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Toyota scoort hoog in onderzoek Consumentenbond Toyota Private Lease nu tijdelijk gratis thuisbezorgd! Toyota Private Lease nu tijdelijk gratis thuisbezorgd! Bestel volledig online, al vanaf € 189,- per maand Toyota domineert onderzoek van Consumentenbond naar betrouwbaarste auto’s Toyota domineert onderzoek van Consumentenbond naar betrouwbaarste auto’s Vijf auto’s in de top 10 van meest betrouwbare auto’s zijn een Toyota Toyota Yaris Hybrid wint betrouwbaarheidsonderzoek Toyota Yaris Hybrid wint betrouwbaarheidsonderzoek Onderzoek Britse consumentenbond wijst uit: de Toyota Yaris Hybrid is de betrouwbaarste auto