Yaris finalist Auto van het Jaar

Wordt Yaris Auto van het Jaar 2021?

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Auto van het Jaar-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris zich Auto van het Jaar 2021 mag noemen.

Zeven finalisten

De organisatie van de Auto van het Jaar-verkiezing (of Car of the Year) heeft onlangs uit 29 kandidaten zeven finalisten gekozen, waaronder de nieuwe Toyota Yaris. Hiermee heeft de Yaris andere gerenommeerde kandidaten als de Audi A3, Hyundai i20 en Volkswagen Golf achter zich gelaten. Maar nu komt het er echt op aan en gaat de Yaris de strijd aan met zes andere finalisten, waaronder de nieuwe Citroën C4, Fiat 500 en Volkswagen ID.3. Niet de minste concurrentie maar de nieuwe Yaris staat zijn mannetje!

Yaris is finalist Auto van het Jaar-verkiezing
Superzuinige Hybrid

De nieuwe Toyota Yaris laat zich de kaas niet van het brood eten. Een nieuw lichtgewicht voertuigplatform voor extra rijplezier, naar wens leverbaar als superzuinige Hybrid, een complete uitrusting én een sportief design; de Toyota Yaris is overtuigender dan ooit! De jury van de Auto van het Jaar-verkiezing bestaat uit 60 autojournalisten uit 23 Europese landen. Zij beoordelen de kandidaten op verschillende onderdelen en vooral op innovatie en value-for-money, twee aspecten die beslist opgaan voor de nieuwe Yaris.

Yaris is finalist Auto van het Jaar-verkiezing

Lees meer

Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Toyota scoort hoog in onderzoek Consumentenbond Toyota Yaris is betrouwbaarste auto van Nederland Toyota Yaris is betrouwbaarste auto van Nederland Consumentenbond geeft Yaris hoogste rapportcijfer van 9,5 Wat vindt de autopers van de nieuwe Yaris? Wat vindt de autopers van de nieuwe Yaris? “Een ijzersterke combinatie in het B-segment” Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld.