Toyota Private Lease: tijdelijk gratis thuisbezorgd!

Nu al vanaf € 189,- per maand

Bij de Toyota-dealer ben je altijd welkom, ook in de huidige coronatijd. Onze showrooms zijn volledig coronaproof. Toch begrijpen we het als je liever zo veel mogelijk thuisblijft. Heel verstandig. Maar wat nou als je met Toyota Private Lease een nieuwe Toyota wil aanschaffen? Daar hebben we wat op gevonden!

Volledig online

Met Toyota Private Lease een nieuwe Toyota aanschaffen, kan volledig online. En dat kan al vanaf € 189,- per maand. All-in, je betaalt alleen de benzine. De keuze is reuze. Van de speelse Toyota AYGO en compacte Yaris tot de veelzijdige Toyota RAV4 en stijlvolle Camry. We hanteren geen maximumleeftijd. Dus ook als je 18 bent en in het bezit van een rijbewijs, kun je in zo leuke AYGO rijden. En om het nog aantrekkelijker te maken, is een schadeverzekering voor inzittenden inbegrepen.

Gratis thuisbezorgd

Wie met Toyota Private Lease een nieuwe Toyota aanschaft, krijgt de auto tijdelijk gratis thuisbezorgd! Hier hoef je de deur niet voor uit. En er zijn meer voordelen die voor wat verlichting zorgen in de huidige minder goede tijden. Zoals kosteloos opzeggen als je door ontslag plotseling geen werk meer hebt. Ook als je door de coronacrisis opeens minder inkomen hebt, mag je van ons het Private Lease-abonnement zonder kosten opzeggen. En ook als je vanwege medische redenen je rijbewijs kwijtraakt.

Geheel coronaproof

Als je je nieuwe Toyota gratis wil laten thuisbezorgen, vink je in het keuzeproces op Toyota.nl de optie ‘Wilt u gebruikmaken van gratis thuisbezorging’ aan. De Toyota-dealer zorgt er vervolgens voor dat je nieuwe Toyota snel voor je deur staat. Geheel coronaproof, dat wil zeggen met beschermingshoezen en vanbinnen volledig gedesinfecteerd. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan de video die we samen met Autoblog.nl gemaakt hebben.

Lees meer

Toyota scoort hoog in praktijkverbruiktest ANWB Toyota scoort hoog in praktijkverbruiktest ANWB Zowel in de categorie ‘Klein Benzine’ als Middelgroot Benzine’ staat Toyota aan kop met respectievelijk de modellen Yaris Full Hybrid en de Toyota Prius. 50 jaar Toyota productie in Europa 50 jaar Toyota productie in Europa Alle bestverkochte modellen van Toyota in Europa worden ook in Europa gebouwd Ruitschade? De Toyota-dealer staat voor je klaar Ruitschade? De Toyota-dealer staat voor je klaar Laat ruitschade snel repareren voor je eigen comfort en veiligheid Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Toyota Corolla opnieuw bestverkochte auto ter wereld Ook Toyota RAV4 en Camry vertegenwoordigd in top 10 populairste auto’s wereldwijd