Toyota Hilux de beste pick-up

Hilux wint Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

De Toyota Hilux is uitgeroepen tot winnaar in de categorie pick-up van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. En dat is niet de mening van een vakjury, maar van échte ervaringsdeskundigen: mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit hun geld verdienen met hun bedrijfswagen.

Waardering voor werkpaarden

Bedrijfsvoertuigen zijn steeds belangrijker voor ondernemers om hun werk beter en efficiënter uit te voeren. Met andere woorden: zonder modellen als de Toyota Hilux, Toyota PROACE en Toyota Land Cruiser Van is het voor ondernemers onmogelijk om brood op de plank te krijgen. Om de waardering voor deze werkpaarden uit te spreken is de Bestelauto Expo Publieksprijs in het leven geroepen.

/
Onverwoestbaar

De Toyota Hilux heeft een onverwoestbaar imago, al acht generaties. De eerste generatie Toyota Hilux kwam in 1968 op de markt. Sindsdien is de Hilux ongekend populair. Sterker nog: de Toyota Hilux is de bestverkochte pick-up wereldwijd. De achtste generatie is wat je noemt een ultiem werkpaard. Hij heeft een trekcapaciteit tot maar liefst 3.500 kilogram en een enorme carrosseriestijfheid. De lengte van de laadbak is maximaal 1.645 mm, ongekend lang in dit segment.

/
Ook veilig

Toch is de Toyota Hilux meer dan alleen een avontuurlijk en stoer werkpaard. Hij is ook bijzonder veilig dankzij het uitgebreide Toyota Safety Sense pakket. Dit pakket bestaat onder meer uit een rijstrook assistent, een botspreventiesysteem met voetgangersherkenning en verkeersbordherkenning én Adaptieve Cruise Control. Daarnaast herkent de Hilux in schemer en donkere situaties voetgangers en fietsers. Indien nodig remt de auto zelf af, zelfs tot stilstand.

/
Diverse varianten

De keuze is reuze bij de Toyota Hilux. Het werkpaard is er als Enkele Cabine Van, Xtra Cabine Van, Dubbele Cabine Van én Dubbele Cabine 5-persoons uitvoering. De prijzen starten bij 19.195 euro exclusief BTW en BPM voor de Enkele Cabine in Comfort uitvoering.

Lees meer

Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota ontvangt van de Consumentenbond het predicaat 'meest betrouwbaar 2019'. Toyota steunt De Grote Droomloterij Toyota steunt De Grote Droomloterij Koop loten voor De Grote Droomloterij en laat dromen van gehandicapte sporters uitkomen Dit is de nieuwe Toyota Hilux Dit is de nieuwe Toyota Hilux Stoer en onderscheidend Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld.