Toyota C-HR met gloednieuw multimediasysteem

Design op diverse punten aangescherpt

De Toyota C-HR gaat fris en fruitig 2022 in. Nieuw is onder meer Toyota Smart Connect, een nieuw multimediasysteem dat uitblinkt door snelheid, interactie en nieuwe online-mogelijkheden. Kijk ook eens naar het aangescherpte design van de Dynamic- en Style-uitvoeringen. De onderscheidende cross-over trekt hiermee nog meer de aandacht, helemaal in de exclusieve bi-tone lak (optioneel) waarbij de carrosseriekleur wordt gecombineerd met een zwart dak, A-stijlen en dakspoiler.

Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
‘Next level’ multimediasysteem

Het nieuwe multimediasysteem van de Toyota C-HR is standaard vanaf de Dynamic-uitvoering. Door een krachtiger processor is het systeem veel sneller dan het voorgaande systeem. De bediening van Toyota Smart Connect doe je met een centraal geplaatst 8-inch High Definition-touchscreen. Dat biedt toegang tot een reeks slimme, connected services, waaronder cloud-gebaseerde navigatie met actuele verkeersinformatie.

Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
Vier jaar Smart Connect-abonnement inbegrepen

Toyota Smart Connect maakt rijden leuker en gemakkelijker en je krijgt bij aanschaf van de C-HR een 4-jarig smart connect-abonnement. Dus vier jaar lang kun je gebruikmaken van het online dienstenpakket met onder meer cloud-gebaseerde en zeer snelle navigatie, lokale parkeer- en verkeersinformatie, over-the-air updates en de spraak-assistent.

Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
Spraak-assistent is je van dienst

De spraak-assistent, die natuurlijke, gesproken verzoeken herkent, maakt het bedienen van de multimedia en de navigatie extra fijn en veilig. Je hoeft de handen niet van het stuur te halen. Smartphone-integratie is mogelijk via Apple CarPlay (draadloos) en Android Auto (bekabeld). Vanaf het Style-uitrustingsniveau is een geïntegreerd navigatiesysteem met gedetailleerde routekenmerken, waaronder 3D-stadskaarten, snelwegbewegwijzering en vaste flitspaallocaties, standaard.

Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem
En dan het design…

De Toyota C-HR Style en GR Sport onderscheiden zich onder meer door een exclusieve bi-tone lak (optioneel). Hierbij wordt de carrosseriekleur gecombineerd met een zwart dak, A-stijlen en dakspoiler. Ook zijn voor de Style nieuwe 18-inch lichtmetalen velgen beschikbaar. De stoelbekleding is een combinatie van stof en soepel kunstleder en is afgewerkt met coole interieurdetails in de kleur gun metal. De Dynamic en Style zijn gepositioneerd in het hart van het gamma van de C-HR, tussen de basisuitvoering Active en de topuitvoeringen Executive en GR SPORT. De vernieuwde Toyota C-HR verschijnt begin 2022 op de Nederlandse markt.

Toyota C-HR vernieuwd en gloednieuw multimediasysteem

Lees meer

Op GAZOO Racing geïnspireerde Toyota C-HR komt eraan! Op GAZOO Racing geïnspireerde Toyota C-HR komt eraan! Nieuwe Toyota C-HR GR-Sport staat vanaf januari 2021 bij de Toyota dealer Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Toyota scoort hoog in onderzoek Consumentenbond Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant Toyota C-HR betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota C-HR betrouwbaarste auto in zijn segment Compacte SUV de betrouwbaarste auto in zijn segment in de jaarlijkse betrouwbaarheidsenquête van de Consumentenbond