TeamNL rijdt Toyota!

Vijftig Nederlandse olympische en paralympische sporters hebben een hybride Toyota ontvangen

Tot en met 2024 Toyota Motor Corporation wereldwijd TOP Partner van het IOC en daarmee de enige global automotive sponsor. In samenwerking met NOC*NSF voorziet de Nederlandse importeur in dit kader de olympische en paralympische sporters van TeamNL van een hybride Toyota.

NOC*NSF en Toyota importeur Louwman & Parqui zijn het nieuwe jaar sportief begonnen. Vrijdag 6 januari overhandigde de importeur 50 Toyota’s AYGO, Yaris (benzine/hybride) en Auris TS (hybride) aan evenzoveel Nederlandse olympische en paralympische sporters van TeamNL. De 50 Nederlandse olympische en paralympische sporters namen hun nieuwe Toyota in ontvangst op Sportcentrum Papendal waar veel topsporters trainen.

/
NOC*NSF blij met samenwerking Toyota

Jeroen Bijl, manager Topsport en Chef de Mission voor de winterspelen van PyeongChang 2018 in Zuid-Korea: “Het is erg belangrijk voor topsporters dat ze zich over hun vervoer geen zorgen hoeven te maken. We zijn dan ook erg blij met de uitstekende samenwerking met Toyota Nederland waardoor het gelukt is om een flink aantal topsporters al in het begin van 2017 met diverse modellen van Toyota van dienst te kunnen zijn.”

Marti Ten Kate, Athlete Services NOC*NSF: “Het is erg fijn dat Toyota Nederland zo snel voor deze auto’s heeft kunnen zorgen. We hebben daar een groot aantal topsporters erg blij mee kunnen maken. En belangrijker nog, deze sporters hoeven zich over het vervoer dat zij zo nodig hebben niet meer druk te maken.”

/

Marrit Leenstra NOC*NSF Atletencommissie: “Sporters hebben grote behoefte aan mobiliteit. De trainingen zijn overal in Nederland en daarbuiten. Ik dank Toyota daarom van harte voor de manier waarop zij zo snel voor zo veel sporters voor auto’s hebben kunnen zorgen.”

“We kijken uit naar een plezierige samenwerking waarbij mobiliteit voor de sporters centraal staat, door ze te voorzien van schone hybride Toyota’s”

‘Kaizen’

Willem Verschuur (General Manager Marketing) was namens Toyota Nederland aanwezig bij de overhandiging.

“De Toyota organisatie is gefocust op ‘Kaizen’; dat is Japans voor continue verbetering en ook jezelf uitdagen. De lat hoger leggen. Challenge! Zo focust Toyota telkens op schonere vormen van mobiliteit. Continue verbetering en uitdaging is ook de rode draad voor élke olympische sporter. Dag in, dag uit. We zijn daarom enorm blij met het sponsorschap dat we samen met NOC*NSF aangaan. We kijken uit naar een plezierige samenwerking waarbij mobiliteit voor de sporters echt centraal staat, door ze te voorzien van schone hybride Toyota’s. Op weg naar dat ene doel.”

/

Zie in onderstaande video hoe de sporters van TeamNL reageerden op het verkrijgen van de 50 AYGO's, Yarissen en Aurissen TS bij Sportcentrum Papendal in Arnhem

Lees meer

50 jaar Toyota productie in Europa 50 jaar Toyota productie in Europa Alle bestverkochte modellen van Toyota in Europa worden ook in Europa gebouwd Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota ontvangt van de Consumentenbond het predicaat 'meest betrouwbaar 2019'. Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld. Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hybride Toyota volgens ANWB zuinigste benzine auto Hoe zuinig is een hybride auto (zonder stekker) in de praktijk? Volgens de ANWB en Natuur & Milieu is een hybride van Toyota heel zuinig in de praktijk!