Toyota T-Mate: focus op veiligheid

Meer veiligheid en extra ondersteuning bestuurder

Toyota presenteert T-Mate. Dat is geen nieuw model, maar wel de nieuwe naam voor alle slimme systemen die autorijden veiliger en makkelijker maken. Ook presenteert Toyota een aantal vernieuwingen en verbeteringen van bestaande veiligheidssystemen. Daarmee versterkt Toyota zijn leidende rol op het gebied van veiligheid.

Wat is T-Mate?

Onder T-Mate vallen Toyota Safety Sense – gericht op veiligheid – en alle systemen die de bestuurder helpen bij het rijden. Zoals bijvoorbeeld systemen waarmee de auto zichzelf kan parkeren. De nieuwe naam en innovaties laten opnieuw zien dat Toyota voorop loopt in nieuwe technologieën gericht op veiligheid en ondersteuning. T-Mate is op zijn beurt onderdeel van alle technieken die worden gebruikt voor het zelfstandig laten rijden van auto’s.

T-Mate de beste maat voor elke Toyota-rijder
Welke verbeteringen zijn er gepresenteerd?

De introductie van T-Mate valt samen met de komst van de nieuwe generatie van Toyota Safety Sense. Daarbij zijn veiligheidstechnologieën vernieuwd en verder verbeterd. Het Pre-Collision System is nu voorzien van een systeem dat het accelereren onderdrukt. Ook kunnen de systemen nu beter tegemoetkomend verkeer herkennen. Verder is de technologie verbeterd die waarschuwt en ingrijpt als de auto bij links- of rechtsaf slaan op de verkeerde rijbaan komt.

T-Mate de beste maat voor elke Toyota-rijder

Lees meer

Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto Speciale uitvoering van jarige Toyota Land Cruiser Speciale uitvoering van jarige Toyota Land Cruiser Toyota viert 70-jarig bestaan van de Land Cruiser met jubileumuitvoering 70th Anniversary