30x hybride-elektrische Toyota’s voor KONE

Veelzijdige Corolla TS Hybrid nieuwe bedrijfswagen

De Toyota Corolla Touring Sports Hybrid is een zeer aantrekkelijke auto, vooral ook voor de zakelijke markt. Dat vindt ook KONE, een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van liften, roltrappen en automatische deuren, dat 30 exemplaren van de Corolla afneemt voor zijn servicemonteurs.

Door het hele land

De servicemonteurs van KONE rijden dagelijks naar verschillende adressen verspreid over het hele land. Hierbij moeten ze soms grote afstanden afleggen, wat kan oplopen tot maar liefst 35.000 kilometer per jaar. Tijd om een auto op te laden is er niet altijd en met de hybride-elektrische Toyota hoeft dat ook niet. In dit geval werken een benzine- en elektromotor naadloos samen om de servicemonteurs van de ene naar de andere locatie te brengen, zonder daarbij kostbare tijd te verliezen.

Liftenfabrikant KONE kiest voor Corolla TS Hybrid
Liftenfabrikant KONE kiest voor Corolla TS Hybrid
Verduurzaming

KONE heeft in het afgelopen jaar al honderd benzine- en dieselauto’s vervangen door een hybride-elektrisch exemplaar. Volgend jaar komen daar nog eens rond de honderd auto’s bij. De CO2-uitstoot van een Toyota hybride-elektrische auto is in vergelijking tot een niet-hybride auto aanzienlijk minder doordat-ie regelmatig elektrisch rijdt. Dit draagt bij aan de wens van KONE om het wagenpark te verduurzamen. Daarnaast levert het op den duur natuurlijk ook economische voordelen op. Redenen genoeg voor KONE om te kiezen voor de hybride auto’s van Toyota, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van bruikbaarheid en functionaliteit.

Liftenfabrikant KONE kiest voor Corolla TS Hybrid
Liftenfabrikant KONE kiest voor Corolla TS Hybrid
Bijzonder praktisch

Naast het scherpe leasetarief en het lage verbruik was ook het praktisch nut van de Corolla TS Hybrid voor KONE doorslaggevend om over te stappen op deze nieuwe Toyota’s. Met zijn royale bagageruimte van 595 liter behoort de Corolla Touring Sports Hybrid tot de top in zijn klasse. Nóg praktischer wordt de Corolla door de speciale bedrijfswageninrichting, uitgevoerd door Sortimo uit Moordrecht. Daardoor hebben de monteurs altijd hun benodigdheden binnen handbereik. Dat bewijst maar hoe veelzijdig de Toyota Corolla Touring Sports Hybrid is!

Liftenfabrikant KONE kiest voor Corolla TS Hybrid

Lees meer

Internationale onderscheiding voor Toyota Hilux Internationale onderscheiding voor Toyota Hilux ’s Werelds populairste pick-up bevestigt ijzersterke reputatie Weginspecteurs Rijkswaterstaat ontvangen Gouden RAI Wiel 2021 Weginspecteurs Rijkswaterstaat ontvangen Gouden RAI Wiel 2021 Grote waardering voor de helden van de Nederlandse snelwegen Zo voorkom je rugklachten tijdens het rijden Zo voorkom je rugklachten tijdens het rijden Zeven tips om rugklachten tijdens het autorijden te voorkomen of beperken Toyota is het waardevolste automerk ter wereld Toyota is het waardevolste automerk ter wereld Merkenonderzoeksbureau Interbrand publiceert ranglijst van waarde van wereldmerken – Toyota laat alle automerken achter zich.