Dragrace tussen drie Toyota's

Welke is de snelste?

Carwow verrast regelmatig met leuke experimenten. Bijvoorbeeld een dragrace tussen een Toyota Supra, Celica GT-Four en … de GR Yaris! Welke is de snelste?

Drie op een rij

Het Britse Carwow besloot een dragrace te houden tussen de nieuwe Toyota GR Yaris, zijn indirecte voorganger Celica GT-Four en de nog altijd legendarische vierde generatie Supra. De cijfers op een rij: de Supra heeft een 3.0-liter zes-in-lijn met 235 kW (320 pk) en 441 Nm, de Celica heeft een 2.0-liter viercilinder met 185 kW (252 pk) en 304 Nm en de GR Yaris heeft een 1.3-liter driecilinder met 192 kW (261 pk) en 360 Nm. Verder heeft de Supra achterwielaandrijving, de Celica vierwielaandrijving en de GR Yaris voorwielaandrijving.

En de winnaar is…

Dat klinkt als een uitgemaakte zaak, maar de uitslag blijkt toch best verrassend. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de video.

Dragrace tussen Supra, Celica GT-Four en GR Yaris

Lees meer

Celica Supra illustreert kwaliteit van Toyota Celica Supra illustreert kwaliteit van Toyota Klassieke Gran Turismo van Toyota blikvanger in showroom van Tolman in Drachten Toyota GR Yaris bijzonder enthousiast ontvangen Toyota GR Yaris bijzonder enthousiast ontvangen Rallyauto voor openbare weg ‘beste hot hatch ooit!’, geschikt voor dagelijks gebruik Toyota GR Supra als exclusieve Jarama Racetrack Edition Toyota GR Supra als exclusieve Jarama Racetrack Edition De Toyota GR Supra komt in gelimiteerde oplage op de markt als exclusieve Jarama Racetrack Edition Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Meeste zoekopdrachten dankzij uitgebreid en uniek aanbod