Dit is de impact van corona op topsporters

Paralympiër Jetze Plat in inspirerende video

In de onderstaande video zie je de Nederlandse handbiker en triatleet Jetze Plat. De paralympisch kampioen vertelt wat het annuleren van wedstrijden en uitstel van de Paralympische Spelen vanwege het coronavirus doet met iemand die altijd het maximale uit zijn sport wil halen.

“Sport is alles. Ik kom niet op een verjaardag. Ik kom niet dit, ik kom niet dat, want ik moet trainen, slapen, beter presteren. En ineens valt dat weg …” Wat doet het met een topsporter als je niet meer kunt doen waar je zo hard voor traint en opeens thuis bent. En hoe ga je door? Dat zie je in deze video.

Lees meer

Dit is de heetste hatchback van het jaar! Dit is de heetste hatchback van het jaar! Toyota GR Yaris door TopGear Magazine uitgeroepen tot Hot Hatch van het Jaar 2020 Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Ultralichte rolstoel van koolstofvezel wint Toyota Mobility Unlimited Challenge Dit is Toyota’s eerste elektrische SUV Dit is Toyota’s eerste elektrische SUV 100% elektrische midsize SUV gebaseerd op nieuw e-TNGA-platform Nieuwe Toyota divisie richt zich op waterstof Nieuwe Toyota divisie richt zich op waterstof Fuel Cell Business Group gaat introductie waterstof in Europe ondersteunen