Dit is de impact van corona op topsporters

Paralympiër Jetze Plat in inspirerende video

In de onderstaande video zie je de Nederlandse handbiker en triatleet Jetze Plat. De paralympisch kampioen vertelt wat het annuleren van wedstrijden en uitstel van de Paralympische Spelen vanwege het coronavirus doet met iemand die altijd het maximale uit zijn sport wil halen.

“Sport is alles. Ik kom niet op een verjaardag. Ik kom niet dit, ik kom niet dat, want ik moet trainen, slapen, beter presteren. En ineens valt dat weg …” Wat doet het met een topsporter als je niet meer kunt doen waar je zo hard voor traint en opeens thuis bent. En hoe ga je door? Dat zie je in deze video.

Lees meer

Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Toyota ambassadeur Marit Bouwmeester pakt goud! Nederlands zeilster eerste op EK zeilen Toyota doet mee aan olympische fakkeltocht Toyota doet mee aan olympische fakkeltocht Toyota is de officiële partner van de fakkelloop tijdens de Olympische Spelen van Tokyo 2020! Bij alle Japanse spelen werden Toyota modellen ingezet. Toyota PROACE voor paralympische sporters TeamNL Toyota PROACE voor paralympische sporters TeamNL Met de gloednieuwe Toyota PROACE Verso Shuttle Long hebben de paralympische sporters van TeamNL de beschikking over een perfect vervoersmiddel. Toyota Nederland voorziet TeamNL van hybride Toyota’s Toyota Nederland voorziet TeamNL van hybride Toyota’s Toyota importeur Louwman & Parqui heeft 50 nieuwe Toyota’s AYGO, Yaris en Auris TS overhandigd aan evenzoveel olympische en paralympische sporters van TeamNL!