Toyota e-Trans: ideale pakketbezorger

Efficiënt, praktisch en vriendelijk!

Dag in, dag uit rijden bestelauto’s door Nederland om pakketjes te bezorgen. Veiligheid, efficiëntie en laadruimte zijn daarbij van groot belang. Toyota gunt ons een blik op de bedrijfsauto van de toekomst: de e-Trans. Een volledig elektrische, zelfstandig rijdende bedrijfsauto die er – wat ons betreft – ook nog eens heel goed uitziet!

Door krappe straten manoeuvreren

Vertrouwd, maar toch anders. Zo kun je de e-Trans omschrijven. Aan zijn silhouet is hij direct herkenbaar als bedrijfsauto, maar wie beter kijkt, ziet ook veel futuristische details. Op de voorspatborden plaatst Toyota langgerekte, transparante LED-verlichtingspanelen, die de hoeken van de neus markeren, ook voor de bestuurder. En de wielen zijn op de uiterste hoeken van de carrosserie geplaatst voor maximale binnenruimte. Verder valt ook de grote voorruit in de tweekleurige carrosserie op. Zo kun je vanachter het stuur de directe omgeving goed overzien. Ideaal als je in een krappe binnenstad door nauwe straatjes moet manoeuvreren.

/
Lekker praktisch

Krappe binnensteden, daar is de e-Trans uitermate geschikt voor. Niet alleen vanwege zijn slimme details, zoals de grote voorruit en de LED-verlichting, maar ook vanwege de elektrische aandrijflijn en de autonome rijfuncties. Om emissie-eisen en milieuzones hoef je je dus geen zorgen te maken. Het interieur is eenvoudig in te delen, zodat de e-Trans voor iedereen geschikt is. Plaats bijvoorbeeld drie extra passagiersstoelen of benut de volledig vlakke laadvloer voor zo veel mogelijk goederen. Via de gedeelde laadklep en de schuifdeuren opzij – de B-stijl ontbreekt voor een extra grote opening – kun je e-Trans gemakkelijk volladen.

/
Bezorgen met een glimlach

Kun je op sommige plekken echt niet met de auto komen? Dan komt de Toyota Micro Palette goed van pas. Deze microbezorger neemt met gemak meerdere pakketjes mee en beweegt zich soepel over de stoep. Daarbij begroet hij voetgangers met een glimlach. Dat maakt het misschien wel een van de vriendelijkste pakketbezorgers die je kunt treffen. Met de e-Trans en Micro Palette laat Toyota zien dat de bedrijfsauto van de toekomst een stuk efficiënter en bovendien heel vriendelijk is.

/

Lees meer

Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 Dit is het bijzondere verhaal van basketballer CUE4 GeCUE4 is een boomlange basketbalspeler. Alleen is CUE4 geen mens. Maar wat dan wel? Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Woven City: de ultieme, duurzame stad van Toyota Toyota bouwt met Woven City stad van de toekomt met verbonden ecosysteem op basis van waterstof. Toyota presenteert: Driven – het verhaal van Pol Fàbrega Toyota presenteert: Driven – het verhaal van Pol Fàbrega Hoe breng je een revolutie teweeg in ons huidige voedselsysteem? Pol Fàbrega doet een dappere poging. Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Jetze Plat is ‘Paralympisch sporter van het Jaar 2019’! Handbiker en paratriatleet pakt prestigieuze onderscheiding tijdens feestelijk NOC*NSF Sportgala