Deze Corolla Sedan is geïnspireerd op Toyota GAZOO Racing

Eind 2020 als GR-Sport bij de Toyota dealer

De Toyota Corolla Hatchback is er als extra sportieve GR-Sport. De Corolla Touring Sports ook. De Corolla Sedan ontbreekt nog. Maar hier komt verandering in! We stellen je graag voor aan de gloednieuwe Toyota Corolla Sedan GR-Sport!

Geïnspireerd op Toyota GAZOO Racing

Leent een 4-deurs sedan zich voor een extra sportieve uitvoering? Jazeker! Check de nieuwe Corolla Sedan GR-Sport maar eens, geïnspireerd op de racedivisie van Toyota, Toyota GAZOO Racing, vandaar de afkorting GR. Het stijlvolle sedandesign krijgt er een jeugdig elan door, vind je niet? De chroomkleurige designaccenten hebben plaatsgemaakt voor pianozwarte accenten. Zo zijn de grille, buitenspiegelkappen, B-stijlen van de carrosserie en zijskirts in zwart uitgevoerd. Staat lekker sportief!

Corolla Sedan GR Sport
Corolla Sedan GR Sport
Velgen maken de auto

Kleren maken de man, zeggen ze wel eens. De kleding die je draagt, bepaalt hoe naar je gekeken wordt. Met auto’s is dat niet anders. Velgen maken de auto, zeggen we op onze beurt. En dus staat de nieuwe Corolla Sedan GR-Sport op exclusieve 18-inch lichtmetalen wielen. De tien spaken van de wielen zijn zwart gespoten en alleen aan het uiteinde glimt het aluminium je tegemoet. Dat geeft een heel fraai effect. De achterklep heeft een stoere geïntegreerde spoiler in de kleur van de carrosserie.

Corolla Sedan GR Sport
Corolla Sedan GR Sport
Speciaal GR-Sport-logo

Om er zeker van te zijn dat iedereen ziet hoe bijzonder de Corolla Sedan GR-Sport is, hebben we achter op de carrosserie een speciaal GR-Sport-logo gemonteerd. En ook de dorpellijsten van geborsteld aluminium is dit logo te vinden. Wie het stuur beetpakt, voelt het geperforeerde leder waarmee het is omkleed. Wat ongetwijfeld ook opvalt, is de extra ondersteuning die de sportstoelen (met vaste hoofdsteun) aan het lijf geven. En kijk eens naar dat stiksel van de deels stoffen, deels synthetisch lederen stoelbekleding; dat heeft de rood/witte kleur van Toyota GAZOO Racing!

Corolla Sedan GR Sport
Vanaf eind 2020 bij de Toyota dealer

De Corolla Sedan GR-Sport gaat in november 2020 in productie. Naar verwachting staat de auto eind 2020 bij de Toyota dealer als efficiënte 1.8 Hybrid met standaard automaat. Kun of wil je niet tot dan wachten? Ontdek dan de Corolla Hatchback en Corolla Touring Sports. Want die zijn nu al leverbaar als extra sportieve GR-Sport!

Lees meer

Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota ontvangt van de Consumentenbond het predicaat 'meest betrouwbaar 2019'. Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld. Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant Toyota Corolla betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota Corolla betrouwbaarste auto in zijn segment Toyota Corolla scoort het hoogst in zijn segment in de jaarlijkse betrouwbaarheidsenquête van de Consumentenbond