Zorg voor een fris klimaat

Wat je móet weten over een interieurfilter

Sta je er weleens bij stil wat voor een lucht je inademt als je in je auto rijdt? Met een (actief) interieurfilter hou je tal van vuile stoffen buiten.

Het ventilatie- en aircosysteem van je Toyota zuigt buitenlucht aan. Die lucht passeert een filter en wordt vervolgens in het interieur geblazen. Alle inzittenden, en zeker mensen met gevoelige luchtwegen, hebben er belang bij dat het interieurfilter schoon en fris is. Alle ventilatiesystemen, climate control of handmatig bediend, zuigen deze buitenlucht aan. Het zogenoemde interieurfilter houdt de meeste vuiligheid in de luchtstroom tegen, zodat de ingeblazen lucht fris en schoon is. Naarmate meer lucht het filter passeert, hoopt het vuil zich in het filter op waardoor de werking van het filter afneemt.

/
Regelmatig vervangen

Om ervoor te zorgen dat de lucht in je Toyota niet vies wordt, moet het filter om de 30.000 kilometer worden vervangen. Je kunt kiezen voor het standaard filter dat bestaat uit hoogwaardige niet-geweven stof of voor een filter met actieve koolstof. Door de koolstof weet dit filter tot 25 procent meer vervuiling aan zich te binden dan een standaard filter en het breekt tevens schadelijke stoffen als ozon, tolueen en benzeen af. Vooral voor mensen met gevoelige luchtwegen, astma, COPD en allergieën, is dit goed nieuws. Ook vervelende geuren van buiten worden door dit filter geneutraliseerd.

/

Lees meer

The Toyota Way The Toyota Way Ook in sectoren die niets met de auto-industrie te maken hebben, heeft Toyota voor een revolutie gezorgd. Hoe? Toyota onderhoud bij Toyota dealer is beste keuze Toyota onderhoud bij Toyota dealer is beste keuze Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om voor onderhoud naar je merkdealer te gaan. Lees welke voordelen onderhoud bij de Toyota dealer allemaal biedt. APK nooit meer dan € 29,95 all-in APK nooit meer dan € 29,95 all-in Bij Toyota is uw APK echt ‘all-inclusive’. Geen verrassingen en wel zo duidelijk! Hybride Zekerheid Controle Hybride Zekerheid Controle Bij elke onderhoudspakket Standaard en Compleet controleert uw Toyota dealer de hybridetechnologie. In combinatie met het onderhoudspakket Budget is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor niet meer dan € 39,95