1. Ontdek Toyota
  2. Nieuws
  3. 2017 019 Toyota Olympisch partnership

De kracht van sport en beweging

Toyota's partnership met de Olympische en de Paralympische Spelen
Toyota is bijzonder trots dat zij een partnership met het Internationaal Olympisch Comité en het Internationaal Paralympisch Comité zijn aangegaan, dat tot 2024 zal duren. Toyota gelooft in de kracht van beweging. Het spoort ons aan om creatieve en baanbrekende mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen.

 

De kracht van beweging

Net als de Olympische sporters wil Toyota altijd weer de grenzen verleggen. Toyota wil daarom ook zijn voorstellingsvermogen, nieuwsgierigheid en passie inzetten om mensen aan te sporen om meer te doen en meer te bereiken. Het is voor Toyota dan ook een eer om – samen met de Olympische en Paralympische sporters – de Spelen de komende acht jaar nog interessanter en spannender te maken.

 

Het begin van een spannende reis

Door nauw samen te werken met atleten, instanties en sportfederaties met betrekking tot de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen wil Toyota grote veranderingen gaan realiseren om een sportieve erfenis te kunnen achterlaten. Dit is het begin van een spannende reis waar iedereen een aandeel in heeft, van de sporters in het stadion tot de mensen die de wedstrijden via de tv volgen.

 

Vele mooie Spelen

Toyota kijkt uit naar de samenwerken met deze inspirerende organisaties en doet er nu al alles aan om een positief effect te hebben op mensen en de maatschappij. Met plezier kijkt Toyota uit naar de vele mooie Spelen gaan komen. Het wordt een onvergetelijke reis.