1. Occasions
  2. Garantiepakket

De beste 4 garanties

Voor uw Toyota occasion
  • Tot 10 jaar Toyota garantie

    Elke Toyota Plus Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie op een benzine en 24 maanden garantie op een hybride Toyota. Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Toyota in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is!

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal uw Toyota dealer uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

RDW gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand gecontroleerd aan de hand van het Tellerrapport van het RDW. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem.

24/7 pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota Plus Occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km...