1. Modellen
  2. Overzicht

Wijzig variant

Corolla Hatchback GR-Sport

Hatchback

Corolla Hatchback - GR-Sport - Hatchback
Pure White (040)

Prijs vanaf

40695.0

Standaard motor

2.0 Hybrid

Corolla Hatchback Private Lease v.a.*

€ 565,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Corolla Hatchback - GR-Sport - Hatchback

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Corolla Hatchback in 360°

  • Design dat indruk maakt

    De gedurfd en dynamisch vormgegeven Corolla Hatchback staat met zijn grote spoorbreedte extra krachtig op zijn wielen en heeft een ranke lijn met een sportief lage motorkap. Sportieve lichtmetalen 18-inch wielen, stijlvolle Full LED-verlichting en optioneel een tweekleurige Bi-Tone carrosserie versterken zijn opvallende uitstraling nog meer.

  • Geniet van de dynamiek

    Hybride voelde nog nooit zo fijn. Er is keus uit twee aandrijflijnen. De 1.8 Hybrid biedt de soepele en stille aandrijving die u van een Toyota verwacht. De nieuwe 2,0-liter High Power Hybrid brengt hybride rijden naar een nog hoger niveau, met meer dan voldoende kracht en moeiteloze acceleratie voor sportief en dynamisch rijden. Hierdoor is elke rit een plezierrit.

  • Veiligheid is standaard

    Het innovatieve Toyota Safety Sense-pakket anticipeert op mogelijke gevaren en helpt u effectief te reageren. En met de talrijke intelligente rijassistentiesystemen, zoals de camera aan de achterzijde, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert, Intelligent Parking Assist en Adaptive Automatic High Beam is elke rit even gemakkelijk als plezierig. U kunt er zeker van zijn dat u en uw passagiers veiliger en ontspannener dan ooit zullen reizen.

Volledig scherm Sluiten
Sleep om te draaien Sleep om te draaien

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Corolla Hatchback te rijden

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.