1. Modellen
  2. Accessoires

Toyota Yaris Cross

Kies uit de beste accessoires

*Geldig vanaf 28.07.2022 tot 01.09.2022
Uw Yaris Cross helemaal eigen maken? Hieronder vindt u aantrekkelijke accessoires voor uw auto. Welke past bij u? Gaat u voor bescherming, veiligheid, design of vakantie en vrije tijd? Maak uw Yaris Cross persoonlijk!

Bescherming

U wilt uw Toyota graag mooi houden. Bescherm hem dan tegen vuil, zand en modder met de kunststof laadvloerbescherming voor in de kofferbak (vanaf € 82,-) Of met een rubberen mattenset tegen modder en vuil van vieze schoenen (vanaf € 92,-) De dorpelinstaplijsten zien er stijlvol uit in het interieur van uw Toyota Yaris Cross en beschermen de lak op de dorpels tegen krassen (vanaf € 165,-) En met de stootlijsten heeft u een elegante oplossing om de zijkanten van uw Yaris Cross te behoeden voor kleine parkeerschades (vanaf € 174,-)
Ja, ik heb interesse

Veiligheid

Laat u niets aan het toeval over als het om uw veiligheid en die van anderen gaat? Dan kent u als geen ander het belang van de juiste veiligheidsuitrusting in uw Yaris Cross.

Het calamiteitenpakket is een complete hulpset bij pech en een ongeval. Inclusief een gevarendriehoek, 2 veiligheidshesjes, veiligheidshamer en een verbandtas. De eerste 2 items zijn in veel Europese landen verplicht.

Vanaf € 65,- 

Ja, ik heb interesse

Design

U houdt van nieuwe trends en heeft de nieuwste gadgets. Dan wilt u ongetwijfeld dat uw Yaris Cross net zo stijlvol is als uzelf!

Geef zowel de achterzijde en zijkanten van uw Yaris Cross een extra luxe uitstraling met deze chromen ornamenten. Kijk hem shinen! Vanaf prijzen: achterzijde € 164,- en zijkant € 396,-. Kiest u voor alle twee dan betaalt u € 445,-.

Ja, ik heb interesse

Vakantie en kinderen

Gaat u vaak met de kinderen op pad of erop uit met uw fiets? Dan is een praktische auto die aansluit op uw energieke levensstijl een absolute must. De afneembare trekhaak is eenvoudig afneembaar als deze even niet nodig is (vanaf € 1.222,-) Een opklapbare fietsendrager voor 2 fietsen neemt niet veel ruimte in beslag (vanaf € 548,-) en met de universele tablethouder incl. montagesteun is uw tablet stevig gemonteerd tijdens de reis (vanaf € 152,-) De afneembare trekhaak en opklapbare fietsendrager zijn ook samen verkrijgbaar vanaf € 1.595,-
Ja, ik heb interesse
Interesse in een van deze accessoires? Vul dan het formulier in, kies uw accessoires en de Toyota dealer neemt contact met u op.