1. Modellen
 2. Overzicht

GR Supra Legend Premium

Coupé

GR Supra - Legend Premium - Coupé
Lightning Yellow (D06)

Prijs vanaf

101195.0

Standaard motor

3.0 Twin-scroll Turbo

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
GR Supra - Legend Premium - Coupé

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Supra in 360°

 • Ontwerp

  Extreem design

  Met zijn lange motorkap, compacte afmetingen en 'double-bubble' dak zorgt het onderscheidende design van de nieuwe Toyota GR Supra voor opwinding bij iedereen die van sportief autorijden houdt. En het spreekt ook liefhebbers van klassieke sportauto's aan.

 • Krachtige sensatie

  De 3,0-liter 6-cilinder lijnmotor levert soepele prestaties en een directe respons. Dankzij een twin-scroll turbolader, directe injectie en variabele klepsturing levert de krachtbron 250 kW/340 pk en een koppel van 500 Nm. Dat zorgt voor een opwindend snelle acceleratie van 0 naar 100 km/u in 4,3 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

 • Extra vertrouwen in elke situatie

  De Toyota GR Supra is uitgerust met Toyota Supra Safety+, een technologiepakket met onder meer Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert en Adaptive Cruise Control met Stop and Go.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw GR Supra te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.