RAV4 Online Editions
€ 2.000,-
extra inruilwaarde
Geldig van 4-2-2021 t/m 21-3-2021

Actieperiode loopt van 04-02-2021 t/m 21-03-2021. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.

Sluiten

RAV4 Online Editions

Online bestellen, gratis thuisbezorgd en € 2.000,- extra inruilwaarde

Ook als onze showrooms gesloten zijn, komen we graag voor u in actie. Met de RAV4 Online Editions profiteert u tijdelijk van maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde. Benieuwd wat uw auto waard is? Bereken het direct en laat uw Toyota dealer contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Bestelt u uw favoriete model nu online, dan bezorgen wij ’m gratis bij u thuis.

Voordelen RAV4 Online Editions:
  • € 2.000,- extra inruilwaarde op je huidige auto
  • Makkelijk online bestellen
  • Gratis thuisbezorgd
/

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

NL
KM
Wat kunt u verwachten?
  •   Direct uw inruilwaarde
  •   100% vrijblijvend
  •   Vanuit officiële Toyota dealer
Proefrit aan huis

Ook als u de showroom niet kunt bezoeken, laten wij u graag uw kennismaken met uw favoriete Toyota. Desgewenst komen we bij u langs voor een proefrit aan huis en taxeren wij direct uw huidige auto. Zo kunt u de auto in een vertrouwde omgeving ervaren en een weloverwogen keuze maken.

/
RAV4 Online Business Edition: extra goed uitgerust

Als leaserijder is het in de RAV4 Business Edition een en al genieten. Enerzijds van z’n hoge zit en sublieme comfortniveau, maar ook van z’n multimediasysteem en andere geavanceerde technologie aan boord. Zo bent u met Apple Carplay/Android Auto altijd ‘connected’. Kiest u voor een Hybrid, dan rijdt u bovendien schoner en zuiniger. De RAV4 Online Business Editions zijn verkrijgbaar vanaf € 242,-* netto bijtelling per maand. Zakendoen? Bestel uw favoriete RAV4 online en wij bezorgen ’m gratis op elke gewenste locatie.

/
Ontdek de RAV4 in de Toyota Thuistour
Zwarte Toyota PROACE CITY schuin voor
* Disclaimer

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde van de C-HR Business Edition, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting.

Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 04-02-2021 t/m 21-03-2021. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.

Gerelateerde acties