Proace Cool - Compact

 • Airconditioning, handbediend
 • Bestuurdersstoel met verstelbare lendensteun
 • Radio AM/FM
 • Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Vergelijk
Toyota Proace - Cool - Compact
  • Stone White (EWP) Not compatible with engine selection
 • Platinum Grey metallic (EVL) Not compatible with engine selection
 • Iron Silver metallic (KCA) Not compatible with engine selection
 • Diamond Black metallic (KTV) Not compatible with engine selection
v.a.
€ 19.995,-
CO2 gecombineerd
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
172 g/km
Brandstofverbruik gecomb.
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
6.6 l/100 km
Laadvolume
4.6

Ontdek meer Proace uitvoeringen

Passende oplossing voor elk vervoer

Passende oplossing voor elk vervoer

Wat het ook is, de PROACE bevat alle features die je nodig hebt om de klus te klaren.
Ontdek meer
Proace Electric: Bestelauto van het jaar 2022

De Toyota Proace Electric is door een onafhankelijke vakjury verkozen tot ‘Bestelauto van het jaar 2022’. De jury prees Nederlands bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen onder meer vanwege het uitgebreide gamma. Je hebt keuze uit drie lengtes – waaronder een versie met dubbele cabine – en uit speciale kant-en-klaar uitvoeringen. Andere doorslaggevende aspecten waren de zeer uitgebreide garantiebepalingen tot wel een miljoen kilometer en tot 15 jaar op het accupakket, wat sterk bijdraagt aan de waardevastheid. Het is voor het eerst dat de onderscheiding naar een volledig elektrische bedrijfswagen gaat.

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4

Maatwerk voor vakmannen

Geavanceerde technologie

Met een uitgebreide serie aan multimediafeatures bevat Proace alle technologie die je nodig hebt.

 • Met het hoge resolutie Pro-Touch multimediasysteem met navigatie, real-time verkeersinformatie, TomTom-plaatsen en het weer. Kortom: alle informatie en media die je nodig hebt binnen handbereik.

  Ook met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

 • Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

PROACE 4x4: Voor jouw klus in elk terrein

Is jouw klus soms, vaak of altijd buiten de gebaande paden? Dan kun je niet om de PROACE 4x4 heen. Met zijn efficiënte inschakelbare 4x4 kies je tijdens het rijden zelf tussen voor- of vierwielaandrijving. Wil je maximaal off-road? Dan is de 40mm verhoogde versie jouw keuze. Met zijn sperdifferentieel op de achteras blijf je aandrijving houden, ook al slippen er 1 of 2 wielen door.

/

Acties

Meer informatie