1. Modellen
 2. Overzicht

Proace Verso Electric Executive

Long

Proace Verso Electric - Executive - Long
Prijs vanaf
€ 84.300,-
 • 2e zitrij Captain Seats (2)
 • Massagefunctie op voorstoelen
 • 17” lichtmetalen velgen
303 km
0 g/km
Full Electric (75kWh)
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace Verso Electric in 360°

 • Ontwerp

  Slim modulair ontwerp

  Het slimme modulaire ontwerp zorgt voor een interieurconfiguratie die voldoet aan alle behoeften. Zowel zakelijk als privé.

 • Unieke voorzieningen voor elektrisch rijden

  De unieke voorzieningen voor elektrisch rijden in de Proace City Verso Electric geven de bestuurder in een oogopslag de belangrijkste informatie, zoals de programma's voor het opladen van de accu en het voorverwarmen van het interieur, de locaties van laadstations, de resterende actieradius en het energieverbruik.

 • Veiligheid voor u en uw medeweggebruiker

  Bij Toyota zien we veiligheid als een norm waaraan we niet tornen. Daarom biedt de Proace City Verso Electric keuze uit drie veiligheidspakketten, toegesneden op de behoeften van zowel zakelijk als privégebruik.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Proace Verso Electric te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.