Proace Electric Prof - Dubbele Cabine met 2e schuifdeur

 • Airconditioning, climate control
 • Smart Entry en startknop
 • Blind Spot Monitor (BSM); dodehoekdetectie
 • Parkeersensoren achter
Vergelijk
Toyota Proace Electric - Prof - Dubbele Cabine met 2e schuifdeur
  • Stone White (EWP) Not compatible with engine selection
 • Platinum Grey metallic (EVL) Not compatible with engine selection
 • Iron Silver metallic (KCA) Not compatible with engine selection
 • Diamond Black metallic (KTV) Not compatible with engine selection
v.a.
€ 46.640,-
De Proace Electric Cool is er al vanaf € 31.595,-
CO2 gecombineerd
0 g/km

Ontdek meer Proace Electric uitvoeringen

Proace Electric in de praktijk

 • Functioneel en praktisch

  De PROACE Electric is leverbaar in 3 lengtematen en meerdere uitvoeringen. De PROACE Electric biedt een laadvolume tot 6.6m3, dus zonder concessies t.o.v. de diesel uitvoering. Met een laadvermogen tot 1.275 kg en een trekvermogen van 1.000 kg, is de PROACE Electric uiterst praktisch.

 • Opladen is eenvoudig

  Opladen van de PROACE Electric kan op 4 manieren: Door af te remmen op de motor en het rempedaal, wordt energie teruggewonnen en opgeslagen. De tweede optie is laden via het stopcontact. Ook is het mogelijk om via een laadpaal of wallbox thuis of op het werk te laden. Snelladen is de laatste en snelste optie om uw PROACE Electric op te laden.

Bestelauto van het jaar 2022

De Toyota Proace Electric is door een onafhankelijke vakjury verkozen tot ‘Bestelauto van het jaar 2022’. De jury prees Nederlands bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen onder meer vanwege het uitgebreide gamma. Je hebt keuze uit drie lengtes – waaronder een versie met dubbele cabine – en uit speciale kant-en-klaar uitvoeringen. Andere doorslaggevende aspecten waren de zeer uitgebreide garantiebepalingen tot wel een miljoen kilometer en tot 15 jaar op het accupakket, wat sterk bijdraagt aan de waardevastheid. Het is voor het eerst dat de onderscheiding naar een volledig elektrische bedrijfswagen gaat.

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4

Met een vertrouwd gevoel op pad

 • Zorgeloos rijplezier

  De PROACE Electric geniet, net als alle Toyota's, van standaard 5 jaar garantie tot 200.000 kilometer. Daarnaast zit er maar liefst tot 15 jaar / tot 1.000.000 kilometer garantie* op het batterijpakket. Dat is pas écht zorgeloos rijden.
  * Tot 70 procent van de oorspronkelijke capaciteit, mits jaarlijks door de Toyota dealer geïnspecteerd.

 • Kies het accupakket dat bij u past

  Voor de Proace Electric zijn twee verschillende accupakketten leverbaar, zo kunt u altijd kiezen voor de emissievrije mobiliteit die aansluit bij uw wensen.
  Actieradius 50 kWh accupakket = 230 km* 
  Actieradius 75 kWh accupakket = 330 km*
  *Afhankelijk van rijomstandigheden

FAQs Elektrisch rijden

 • Hoe ver kan ik rijden met een volle batterij?

  De Proace Electric wordt naar keuze uitgerust met een 50 kWh of 75 kWh batterij. Deze bieden een actieradius van respectievelijk 230 en 330 kilometer (WLTP). Zo kunt u altijd kiezen voor de beste oplossing voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor stadsdistributie of dagelijkse lange ritten.

  Actieradius 50 kW = tot 230 kilometer (WLTP)
  Actieradius 75 kW = tot 330 kilometer (WLTP)
 • Waar kan ik de batterij opladen?

  Standaard stopcontact
  Sluit de auto rechtstreeks aan op het bestaande elektriciteitsnetwerk in uw woning of bedrijf. Dit zorgt voor de langste laadtijd, omdat een regulier stopcontact gering vermogen biedt.

  Privé laadpunt
  Voor thuis of op het werk. Toyota Oplaadservice levert laadpunten die veilig zijn én veel sneller opladen.

  Publiek laadstation
  Circa 70.000 publieke laadpunten zijn nu al beschikbaar in Nederland en dit aantal groeit fors. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van snellaadstations.
 • Hoe lang duurt het opladen?

  Door de Proace Electric aan te sluiten op een publieke laadpaal of privé laadpunt, is de PROACE Electric met 50kWh batterij binnen circa 5 uur* opgeladen. De versie met 75kWh batterij laadt volledig binnen 7 uur* op.

  Snelladen
  Bij één van de vele snellaadstations is het mogelijk om tot 100kW per uur te laden tot 80% van de batterijcapaciteit. Dit duurt 40 minuten voor het 50kWh accupakket en 50 minuten voor het 75kWh accupakket. De laatste 20% zal, ter bescherming van het accupakket, opgeladen worden middels AC laden.

  * o.b.v. AC 3-fasen 11kW per uur
 • Lage kilometerkostprijs

  Met een flinke besparing op brandstof- en onderhoudskosten en de nodige fiscale voordelen bespaart de Proace Electric u met elke kilometer bedrijfskapitaal.
 • Geen emissies

  De volledig elektrische, emissievrije aandrijflijn van de PROACE Electric geeft u alle vrijheid in de stad. Op veel plekken kunt u bovendien gebruikmaken van gratis parkeren, of parkeren tegen gereduceerd tarief.

Toyota Oplaadservice

Uw Toyota veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt? Kies dan voor de Toyota Oplaadservice.

Ontdek meer

Indicator laadstatus

Aan de binnenzijde van het afdekklepje voor de stroomaansluiting bevindt zich een indicatielampje. Hiermee kunt u gemakkelijk de laadstatus van de batterij in de gaten houden.

Indicator laadstatus
Indicator laadstatus.
Indicator laadstatus
Indicator laadstatus
Indicator laadstatus

Combimeter en TFT-display

De combimeter toont informatie zoals het elektriciteitsverbruik en de capaciteit van de batterij.

COMBIMETER EN TFT-DISPLAY

Bekijken

Bekijk de belangrijkste kenmerken van de Proace Electric. Draai de auto rond om deze vanuit elke hoek te bekijken.

 • Design

  Met het welbekende design van de diesel uitvoeringen, blijft de PROACE Electric herkenbaar. Leverbaar in 3 verschillende lengtematen, waarbij keuze is uit uitvoeringen met één of twee schuifdeuren. Met de PROACE Electric ben je dus goed voorbereid voor elke klus!

 • Technologie interieur

  Om u gedurende de dag van alles op de hoogte te houden, beschikt de Proace Electric over een aantal specifieke EV-functies en moderne connectiviteit, zoals:

  • Programma's voor batterij opladen en thermisch voorverwarmen
  • Laadstation locator
  • Actieradius check
  • Display stroomverbruik

 • Veiligheid

  Als u elke dag onderweg bent, dan wilt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent. Toyota Safety Sense geeft u die zekerheid. Het systeem is optioneel in twee pakketten leverbaar, beide met een brede reeks aan innovatieve veiligheidssystemen die waken over uw veiligheid.

Meer informatie