Proace City Prof - met 2e schuifdeur

 • Bumper vóór in kleur carrosserie
 • Bumper achter in kleur carrosserie
 • Parkeerhulpcamera achter met hulplijnen
 • Climate control, links en rechts gescheiden
Vergelijk
Toyota Proace City - Prof - met 2e schuifdeur
  • Stone White (EWP) Not compatible with engine selection
 • Platinum Grey metallic (EVL) Not compatible with engine selection
 • Iron Silver metallic (KCA) Not compatible with engine selection
 • Diamond Black Metallic (KTV) Not compatible with engine selection
v.a.
€ 20.185,-
De Proace City Comfort is er al vanaf € 13.295,-
CO2 gecombineerd
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
152 g/km
Brandstofverbruik gecomb.
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
6.7 l/100 km

Ontdek meer Proace City uitvoeringen

Een compacte bestelauto en een groot talent

De nieuwe Proace City is functioneel en veelzijdig en ideaal voor zakelijk vervoer in de stad. Hij combineert de grootste laadlengte in zijn klasse met een royaal laadvolume. Zowel de standaard als de verlengde uitvoering biedt voldoende ruimte voor twee Euro-pallets.

Met een laadvermogen tot 1.000 kg en een maximaal aanhangergewicht van 1.500 kg klaart u elke klus.

Klaar om zaken te doen

Bij Toyota hebben we hart voor de zaak. Maar ook voor uw zaak. Daarom ontwikkelden we de Proace City. Volledig ontworpen met oog op uw wensen. Slim, wendbaar en op maat gemaakt voor de behoeften van uw bedrijf. Met verrassende mogelijkheden. De nieuwe Proace City heeft alles wat u mag verwachten van een Toyota bedrijfswagen.

 • Simpel en praktisch

  De Proace City maakt het werken gemakkelijk. Zeker in de stad is hij met zijn compacte afmetingen volledig op zijn plek. Voor in- en uitladen kiest u uit uit enkele of dubbele schuifdeuren, en dubbele achterdeuren of een achterklep. Met het Smart Cargo System* vergroot u eenvoudig de laadlengte (+1,3 m) en het laadvolume (+0,4 m3).

 • Comfortzone op het werk

  Met de meest ruime cabine in zijn klasse, een overzichtelijk dashboard en stoelen die veel steun bieden, bent u aan het eind van een lange werkdag nog lekker fris. De inklapbare middelste zitplaats vormt een praktische werkplek, ideaal voor een laptop. In de opbergruimte onder de stoel bewaart u alle uit het zicht.

 • Technologie die voor u werkt

  De Proace City biedt de technologie die u onderweg helpt om uitgerust uw bestemming te bereiken. Het uitgebreide Pro-Touch 8 inch Multimedia systeem biedt slimme functies als Mirror Link, Apple Carplay en Android en zorgt voor een efficiënte reis middels TomTom Traffic service inclusief 10 jaar gratis kaartupdates.

Maatwerk voor vakmannen

Geavanceerde technologie

De Proace City zit vol innovatieve technologie, van soepele en zuinige hybride aandrijflijnen tot veiligheidssystemen en de modernste digitale voorzieningen

 • Met spraakbediening en een praktisch touch-sceen beschikt de Proace City over de nieuwste snufjes op het gebied van multimedia en connectiviteit.

  Ook met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

 • Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

Acties

Meer over de PROACE CITY