1. Modellen
 2. Overzicht

Proace City Verso Active

L1

Proace City Verso - Active - L1

Prijs vanaf

49995.0

Standaard motor

1.2 Turbo 130pk

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Proace City Verso - Active - L1

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace City Verso in 360°

 • Ontwerp

  Compact en veelzijdig

  De Proace City Verso biedt in twee lengtevarianten alle ruimte voor u en uw passagiers. Met maximaal zeven zitplaatsen en een interieur dat flexibel is in te delen, voldoet hij aan alle mogelijke wensen.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Proace City Verso te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.