1. Modellen
  2. Prius

Toyota Prius

Helaas zijn de Prius en Prius Plug-in Hybrid tijdelijk niet leverbaar
Door productiecapaciteitsproblemen zijn de Prius en Prius Plug-in Hybrid tijdelijk niet leverbaar. Zodra er meer capaciteit komt zullen we de Prius weer gaan leveren. Graag bieden we u de volgende alternatieven aan.

Toyota Corolla

De Corolla is een compleet nieuwe model, oogt dynamisch en rijdt enorm comfortabel dankzij het TNGA platform. De Corolla is leverbaar in niet twee, maar drie varianten: de Hatchback, Touring Sports en Sedan. Daarnaast heeft u tegenwoordig de keuze uit twee Hybride motoren, namelijk de zuinige 1.8 Hybride en de 2.0 High Power Hybrid met 184 pk.

Meer info over de Corolla Hatchback

Toyota C-HR

Laat u verleiden door de Toyota C-HR: de stoere, strak gelijnde 5-deurs cross-over van Toyota. Achter het stuur van de Toyota C-HR is elke rit een feest. En de C-HR is er ook als hybride waarmee je tot 50% van de tijd elektrisch rijdt. Zonder stekker!
Meer info over de C-HR

Toyota RAV4

In de RAV4 beschikt u over een compleet arsenaal aan baanbrekende technologieën waarvan u elke dag profijt heeft: van de hoogstaande dynamiek van een nieuwe hybride aandrijflijn tot de rustgevende veiligheid van Toyota Safety Sense en de ingenieuze Panoramic View Monitor waarmee u 360 graden rond kunt kijken.
Meer over de RAV4