1. Modellen
 2. Overzicht

Wijzig variant

Prius Executive

5-deurs

Prius - Executive - 5-deurs
Pure White (040)

Prijs vanaf

38395.0

Standaard motor

1.8 Hybrid

Garantie*

10 jaar of 200.000 km

Prius - Executive - 5-deurs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Prius in 360°

 • Ontwerp

  Eigentijds design, intelligent rijgedrag

  De koplampen vormen stijlvolle elementen die de elegant aflopende motorkap accentueren. De opvallende, nieuwe achterlichtunits vestigen de aandacht op de horizontale lijnen van de ranke achterzijde. Het resultaat is een auto die net zo fijn is om te zien als om in te rijden.

 • Indrukwekkende prestaties en rijgedrag

  De 1,8-liter Hybrid-benzinemotor zorgt voor een soepele en vlotte aandrijving. Terwijl u rijdt, laadt de auto de accu zelf weer op, zodat u nooit hoeft te wachten op een vrij laadpunt. De Prius is de meest efficiënte hybride auto die niet hoeft worden opgeladen.

 • Samen veilig op weg

  Vijf actieve technologieën vormen het hart van Toyota Safety Sense: Pre-Collision System* met voetgangersdetectie, Lane Departure Alert met Steering Control, Automatic High Beam, Road Sign Assist en Adaptive Cruise Control. En met allerlei andere intelligente assistentiesystemen, zoals Blind Spot Monitor en Simple Intelligent Parking Assist, is elke rit net zo eenvoudig als plezierig. * Technische benaming: Pre-Crash Safety System.

Toon op volledig scherm Sluiten
Sleep om te draaien Sleep om te draaien

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Prius te rijden

Kopen

Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 

Leasen

Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 

Financieren

Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

Brochure
 
Prijzen en specificaties
 

* Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.