1. Modellen
 2. Overzicht

Highlander Style

5-deurs

Highlander - Style - 5-deurs
Celestial Silver metallic (1J9)

Prijs vanaf

70995.0

Standaard motor

2.5 Hybrid

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Highlander - Style - 5-deurs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Highlander in 360°

 • Ontwerp

  Robuust en krachtig

  Het robuuste en krachtige design van de Toyota Highlander is een krachtig stijl-statement en zijn luxe interieur biedt een comfortabele zitplaats aan het hele gezin.

 • Rijden met hybride kracht

  De hybride Highlander biedt het beste van twee werelden. Hij heeft de power om op snelheid lange afstanden over de snelweg af te leggen, terwijl hij in steden weinig CO2 uitstoot. Kies uit de instellingen NORMAL, ECO, SPORT en EV, die elk hun eigen prestatiekarakteristiek hebben die past bij de manier waarop u wilt rijden.

 • Ruimte voor zeven. Ruimte om te leven.

  Het interieur van de Toyota Highlander laat zich aanpassen aan uw vervoersbehoefte. En zelfs met zeven personen in de auto is er genoeg bagageruimte voor alle meegenomen eigendommen. Als u de achterste zitplaatsen neerklapt, groeit de bagageruimte tot 865 liter en met tweede zitrij eveneens neergeklapt heeft u maar liefst 1.909 liter bagageruimte!

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Highlander te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.